Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolek10000

Ile może maksymalnie spóźniać okres !! ważne

Polecane posty

Gość lolek10000

Bo mojej dziwczynie spóźnia się już o 6 dni (ma nieregularny) ale: w zeszłym tyg była chora, misiąc 1,5 misiąca temu brała tabletkę wczesnoporonną , seks był w gumce , i ostatnie 3 dni spoędziła w szpitalu bo mieliśmy z nią niemiły wypadek

Gość lole1000
no chodzi o to ze stresu miała ostatnio duzo a okres czesto się jej spóźnia albo występuje wcześniej , mówi że czuje jak cholera ze dostanie ale dalej go nie ma

Gość lolek1000
a i ani razu nie miałem orgazmu w pobliżu jej narządów rodnych

Gość lolek1000
tabletke wczesnoporonną wziła misiąc temu , potem miał okres prawie normalnie a teraz następny się jej spóźnia ;/ chociaż czytałem ze po tych tabsach moze się spóźniać ale żeby z miesięcznym opóźnieniem ??

Gość lolek1000
napiszcie co o tym myślicie ?

Gość lolek1000
halo ;/

Gość lolek10000
A jeszcze jedno... Co to jest okres? Bo nie dokonca rozumiem to slowo

Gość lolek1000
spadaj cieciu , to nie ja pisałem ;/

Okres można nie mieć nawet i 2 miesiące nie będąc w ciąży... jej choroby, stres i to ,że miesiączkuje nieregularnie mogły opóźnić menstruacje, nie ma powodu do obaw, zróbcie po prostu test ciążowy, tak trudno wydać 10 zł ? przynajmniej mielibyście pewność. a 6 dni spóźnienia to naprawdę nic strasznego

Gość lolek1000
sam nie wiem a test wykaże czy jest czy nie az tak wczesnie ? jejku boje się takiego testu ;/ ona ma dopiero niecałe 18,5 lat a ja prawie 20

testy są zazwyczaj pewne, zawsze można zrobić 2, to niewielki koszt... ja rozumiem ,że to strach, ale zrozum, lepiej zrobić ten test i mieć z głowy ,niż czekać w niepewności i stresie...dla pocieszenia ci powiem,że twoja dziewczyna na 95% nie jest w ciąży , tak wynika z tego co piszesz..

Gość lolek1000
poczekam jeszcze 3-4 dni , jak nie dostanie to zrobimy test To co piszę jest prawdą , ja nie miałem orgazmu ani razu , seks był zawsze w gumce ,martwi mnie to ze wsadziłem go raz na może 30 sekund bez gumy . Miesiąc wczesniej mialem wrazenie ze się spósciłem wiec wzieła tabletke wczesnoporonną i o dziwo nie miała zadnych dolegliwości a wtedy robilsimy to czesto i zawsze bez zabespieczenia .Okres wtedy dostała chyba z 2 dniowym opóxnieniem ale wiem ze po takiej tabletce okres moze się spóźnić ale żeby dopiero po miesiącu ?? Na dodatek miała ostatni dużo stresu w szkole i ze mną ;/ a ostatnie 3 dni lezała w szpitalu prawie nic nie jedząc(wiem ze dieta tez wpływa na miesiączke ).Taka jest prawda :/

a więc twoja dziewczyna na pewno nie jest w ciąży :) głowa do góry . A to, że wsadzisz jej penisa na 30 sekund ,który nie jest pokryty spermą , to nic nie znaczy, tak się nie da zapłodnić kobiety . :D

Gość lolek1000
muzyka dla uszu , dobra lece na wykłady , bede wieczorem dzieki

Gość Ewelinda1234
Ja kiedyś nie miałam miesiączki pół roku i w ciąży nie byłam. Wszystko jest sprawą indywidualną.

Gość gość
Jezeli chodzi o tabletke wczesnoporonna , to ona zaburzyla hormony i dlatego spoznia sie okres. To wszystko , dochodzi do tego stres , wiec wszystko jest w porzadku. Bylam w takiej samej sytuacji i nie mialam okresu przez miesiac , ale w koncu dostalam. Nie ma czego sie obawiac. pozdrawiam

Gość gość
pewnie ze nie ma czego sie obawiac, po czterech latach :D

Gość gość
ciekawe jakie imie dostało dziecko:D

Gość gość
Janusze :D

Gość gość
pewnie była to RU486, ale można ją wziąć tylko do 72h po stosunku, w którym jest podejrzenie, że gumka pękła, był mimowolny wytrysk etc.. Po 5 dniach rozpoczyna się ciąża i wtedy tylko pigułka poronna, ale ją może wypisać tylko ginekolog Notabene, RU486 można wziąć sporadycznie, gdyż można rozregulować układ hormonalny i nabawić się bezpłodności!!!!!!

Gość Ewelinda1234
Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę 18. wiosnę i pod staniczkiem dobrze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag

Gość gość
do Ewelindy: jesteś panienką czy mężatką?

Gość gość
Seks nie jest dla dzieci.skoro nie jestescie gotowi na przyjscie na swiat potomka to nie jestescie gotowi na seks.sorry.....

Gość gość
Tcyt. z lolka: o co piszę jest prawdą , ja nie miałem orgazmu ani razu , seks był zawsze w gumce ,martwi mnie to ze wsadziłem go raz na może 30 sekund bez gumy . Miesiąc wczesniej mialem wrazenie ze się spósciłem wiec wzieła tabletke wczesnoporonną i o dziwo nie miała zadnych dolegliwości a wtedy robilsimy to czesto i zawsze bez zabespieczenia DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Chłopie nie ośmieszaj się z tym debilnym pisaniem. Co to znaczy nie miałem orgazmu ani razu, skoro męski orgazm związany jest nieodłącznie z ejakulacją? Widać, że jesteś albo eunuchem, albo starcem mającym sucho w jądrach, albo głupkiem.