Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BojęSię19

Boję się!

Polecane posty

Gość BojęSię19

Nie wiem co mam robic.. okres spóźnia mi się juz 3 dni.. a tydzien temu i 2 tyg temu uprawiałam seks bez zabezpieczenia.. :( Boję się.. Mam takie dziwne objawy od 1,5 tyg ze np 7-8 razy w ciągu dnia odwiedzam toaletę. Mam także wzdęty brzuch, ale za to nie mam wstrętu do palenia, a palę nałogowo od 2,5 roku już, także wstrętu do jedzenia i na odwrót, żadnych wymiotów i zawrotów głowy jedynie mdłości ale to nie rano tylko w ciągu dnia i tylko pojawiło mi się to 2 razy.. Boję się na prawdę nie chcę jeszcze mieć dzidziusia.. gdyż jestem na to za młoda.. Dodam że objawy okresu u mnie to od zawsze były zwiększone wzdęcia.. i normalnie je miałam.. ale gdy zbliżał się okres zaczęłam się martwić czy aby nie jestem w ciąży. Również miałam dużo stresu związanego z nauką i dodatkową pracą. Czy to może być powodem braku miesiączki ? Lub czy te moje objawy są objawami ciąży ? Czy mdłości mogą być związane ze strachem i że tak powiem wmaniem sobie że coś jest nie tak ? Proszę o szybką odpowiedz...

Zrób test i od razu bedziesz wiedziec. Po 10 minutach. Jezeli sie naprawde obawiasz to nie ma co gdybac. Biegiem do apteki i wszystko bedzie jasne. Zaoszczedzisz sobie nerwów.

Gość Nikimama
Ja radze iść po test i zrobić go nawet teraz bo juz o każdej porze mozna zrobić jak jestes po terminie. Test rozwiaze wszystkie Twoje pytania :-D

zrob test - kochalas sie w dni plodne czasami ciaza na poczatku nie daje zadnych objawow

Gość BojęSię19
Dodam też ze ostatnio byłam chora 2 dni.. czyli podwyzszona temp. Bóle stawów i mięśni, kaszel, katar. Czy to też mogło opóźnić miesiączkę ?

Wiele rzeczy moze opóznic miesiaczke. Choroba tez. Nie zmienia to jednak faktu ze zeby miec pewnosc trzeba zrobic test. No chyba ze chcesz czekac i sie martwic.

Gość Nikimama
A ja mysle ze na opóźnienie raczej wpłyną ten sex który był 2 tygodnie temu ale najlepiej zrobić ten test.

Gość następna nawiedzona
nie świruj! grypa cię rozkłada i tyle