Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaona2009

Czy pozwoliłybyście chłopakowi pójść na bal z koleżanką?

Polecane posty

Gość Anturia
Autorko myślę, że masz już odpowiedź na swoje pytanie. NIE, stawianie przed faktem, jest lekceważeniem. Jeśli nawet on nie widzi w tym nic złego, to i tak powinien najpierw z Tobą porozmawiać. Koleżanka ma albo nieczyste zamiary albo jest mega kretynką- takich rzeczy (jak już wspomniano wyżej) nie robi się, jeśli ktoś jest w związku- kompletny brak wyobraźni, jak ona by się czuła w odwrotnej sytuacji? Radzę postawić na swoim i to dobitnie, bo takie niepoważne podejście Twojego chłopaka może owocować też w przyszłości...

Gość mafiosowa pani
wogole faceci to swinie! do mnei sie caly czas przystawia koles, ktory ma dziewczyne jzu od ladnych paru lat, prawi mi komplementy, zaprasza do kina, a jak mu mowie, ze przeciez ma dziewczyne to jakmoze mnie zapraszac ..to mi tlumaczy, ze dziewczyna na pewno sie zgodzi..hahahhaha najlepsze jest to, ze ja dobrze znam ta jego panne i wiem jaka jest zazdrosna..chlopy to maja tupet nie ma co1

Gość takaona2009
No więc jestem już po rozmowie z chłopakiem. Dowiedziałam się, że powiadomienie mnie o balu było z jego strony zaproszeniem do dyskusji w celu poznania mojego zdania. Ale nadal nie mogę zrozumieć co myślała sobie koleżanka, może nie zdawała sobie sprawy z tego, że to nietaktowne.