Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna wiosna

wygrany rozwód

Polecane posty

Gość czarna wiosna

Jestem rok po ślubie, mamy dziecko, chcę się rozwieść. Mąz bardzo kocha dziecko i wiem, że zrobi wszystko by mi ją odebrać. Moje pytanie brzmi: jakie powinnam mieć asy w rękawie, by sąd nie przyznał dziecka ojcu - mieszkanie, pewna praca? Czy może dobre relacje z córką wystarczą? Dodam, że leczę się u psychologa od jakiegoś czasu, bo miałam depresję poporodową. Czy to może świadczyć na moją niekorzyść? Relacje męża z córką są bardzo dobre

Gość czarna wiosna
Proszę o poradźcie coś

Gość smut
sądy u nas zazwyczaj opieke przyznaja matce. chcesz by przyznano ci opiekę, czy oddzielic małą od ojca? najlepiej porozmawiaj z adwokatem - dobre zarobki, mieszkanie i relacje z dzieckiem napewno nie są bez znaczenia.

Gość ale dlaczego chcesz rozwodu
? Dobrze to przemyślałaś? Chcesz wychowywać dziecko bez ojca, jeśli on tak je kocha?

Gość Ejlo
Kobieto skrzywdzisz meza skrzywdzisz dziecko, lepiej zastanów sie co z toba nie tak zamiast knuc

Gość widac że nadal jestes
w depresji :(

Gość a jestes pewna
ze kochanek bedzie chciał ciebie i twoje dziecko? Bo rozwód oczywiście z powodu kochanka. To jasne jak słońce.

kiedy ludzie sie rozstaja kazdy z nich przeciaga line na swoja strone aby jak najwiecej zyskac. dziecko staje sie karta przetargowa, a dorosli sa tak zajeci ujadaniem na siebie ze zapominaja o tych najbardziej bezbronnych.

Gość czarna wiosna
Nie mam żadnego kochanka, to mąż przed ślubem coś kombinował na boku - ja nigdy. Rozwieść się chcę m.in. dla dobra dziecka. Obecnie ciągle są w domu awantury, albo po prostu chłód między mną a mężem. Myślę, ze w takim wypadku rozwód to mniejsze zło.

zgadzam sie ze to mniejsze zlo i czasem konieczne. nie o to chodzi. raczej o sposob w jaki sie rozchodzicie.

Gość czarna wiosna
Boję się że się rozejdziemy na ostrzu noża niestety.

Gość t uifr286
BARDZO BARDZO DOBRZE ROBISZ KOBIETO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESZCZE JAK TEN CHAM WAS KRZYWDZI BARDZO BARDZO DOBRZE!!!!!!!!!!!!!!!! NIECH DEBIL WIE,KTO TU JEST MATKA A TYCH ZAPRUTYCH MOHEROWYCH BERETOW NIE SLUCHAJ,PEWNIE CODZIEN CHODZĄ NA KLECZKACH DO CZESTOCHOWY A JAK SIE BOJĄ TO SRAJĄ PO ŚCIANACH PIERDOL JE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!