Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyu

Czy wygląd dla faceta jest ważny..

Polecane posty

agar3166 "prawda jest taka ze w tamtym okresie swojego życia nie szukałam miłosci zwiazku (...) zachowałam się troszkę jak facet- patrzyłam na wygląd, a nie zauważyłam tego co było w środku." To dokładnie odwrotnie jak Twój wybranek: Niby też nie szukał za to... patrzył na to co w środku, a nie zauważał wyglądu Właśnie na to zwracam Ci uwagę. On spełnia Twoją potrzebę bycia kochaną mimo świadomości niedoskonałego wyglądu. A ty - jesteś mu za to wdzieczna, że bardziej liczy się dla niego to, co masz w środku. Pytanie: - czy myślisz, że tak będzie zawsze? W końcu on jestfacetem, więc może w końcu zacząć myśleć jak facet. I tym może być większe zdziwienie, że po fakcie, czyli po ślubie.

Ależ ja tego nie neguję- kobieta musi o sobie dbać, takie rzeczy jak wysiłek fizyczny i podstawowe zabiegi kosmetyczne to coś oczywistego, ale przegięcie w drugą stronę też nie jest dobre...Fakt, platynowe blondyny z długimi tipsami zwracają uwagę, ale ja jako kobieta podziwiam raczej te kobiety, które przy małym nakładzie zabiegów i kosmetyków wyglądają pięknie i zmysłowo...Przepraszam, ale myślę jak kobieta a nie jak facet.

Gość amandaaa
agar ale czy wyglad zewnetrzy mozna wybrac??? Nie mozna .... wiec nie rozumiem podejscia wiekszosci facetow ze ladna to na pewno madra mila itp.

Gość Dasertyn
"Pytanie do facetów: Czy zaczelibyście spotykać się z kobietą, która nie do końca podoba wam się z wyglądu ?? Czy moglibyście spotykac się z taką kobietą dla zabicia czasu, z braku laku ?? I czy nawet jak nie do końca podoba się wizualnie ale dogadujecie się z nią bardzo dobrze to czy będąc już w związku ten jej wygląd wam przeszkadza ?? I jeszcze jedno - czy spotykając się z kobietą ważne są dla was opinie kolegów o jej wyglądzie ?? " Dla mnie wygląd kobiety ma znacznie mniejsze znaczenie aniżeli charakter, sposób bycia, mądrość, kultura osobista, osobowość i inne.

Regres prawda jest taka ze wyznacznikiem atrakcyjności jest środowisko w jakim żyjemy. " nie zgadzam sie ... Sa pewne kryteria wyborów , pewne kanony i pewne ogólne schematy które krąża w społeczenstwie :)Ale atrakcyjnosc tak na dobra sprawe kazdy z nas wybiera sobie sam , własnie na podstawie wyzej wymienionych czynników i dla jednego to bedzie dziewczyna blond a dla innego bedzie to szatynka , dla jednego bedzie to panna z duzym biustem dla innego z mniejszym itd itp ... "Srodowisko" jest tylko przyczyna , atrakcyjnosc to wytyczne tego "środowiska" w życiu trzeba się kierować czymś więcej niż pociągiem fizycznym, który oczywiście jest bardzo ważny, ale nie może być jedynym powodem dla bycia z kimś" to jest oczywista oczywistosc że sam wyglad nic nam nie wniesie w życie . Chciałem delikatnie zasugerowac że wnętrze , charakter jest bardzo ważny , powiem wiecej BARDZO BARDZO WAZNY .... ale to w pozniejszym okresie poznawania drugiego człowieka . Co komu po fajnym wnetrzu jak go nie zauważe bo zewnetrzne cechy do tego stopnia mnie zniechęcą ze nie bede miał ochoty poznawać charakteru i innych wewnetrznych cech partnerki ... Czyli prosciej mówiąc .Kobieta najpierw musi mnie przyciagnac swoją uroda , pieknem zewnetrznym , atrakcyjnoscia bym mógł sprawdzić co kryje sie wewnatrz :)

Szukanie dziury w całym zaczełam myśleć o związku dopiero wtedy kiedy przekonałam się jakim jest człowiekiem w środku, jak bardzo mnie kocha i jak wiele jest w stanie zrobić dla mnie. To było niesamowite, że poznałam faceta, który w końcu daje mi coś więcej niż jakieś kwiaty czy szpanuje kasą, zakochałam się w facecie, który potrafił rzucić wszystko i pomógł mi naprawić auto i zrobił dla mnie setki takich rzeczy. Najcudowniejsze jest to, że zawsze mogę na niego liczyć. Wiesz w życiu różnie bywa, ale ja mam nadzieję, że tak będzie już zawsze. Mój narzeczony nie tylko zakochał się we mnie, ale w tym jak wyglądam.

Gość NO RACZEJ ZE
WYGLAD JEST WAZNY. TO OCZYWISTE. JESLI KTOKOLWIEK POWIE CI, ZE WYGLAD SIE NIE LICZY - TO NIE ŁUDŹ SIE - KŁAMIE. JESLI MASZ BRZYDKI RYJ TO NIE LICZ ZE KTOS BEDZIE PATRZYL NA CIEBIE Z UWIELBIENIEM. JESLI JESTES BRZYDKA - BEDZIESZ MIALA BRZYDKIEGO FACETA :o:o

Amandaa ładna dziewczyna nie ma w życiu łatwo, faceci traktują ja przedmiotowo i ciężko jest udowodnić ludziom, że prócz pięknej buzi ma się też mózg, a co gorsza używa sie go i jakieś wartości. Faceci są wzrokowcami i niestety nic tego nie zmieni. I zazwyczaj ludzie myślą, że jak brzydka to mądra, a jak ładna to tylko sex :). Dobra Misie pysie ide robić kolację dla Swojego Aniołka, bo zaraz wraca :).

Gość haureus
Myślę, że bez problemu mógłbym się z taką spotykać. Z resztą dwie kobiety, które naprawdę kochałem nie były najseksowniejszymi jakie znałem, ale mimo wszystko ich widok tak cieszył moje oczy, że nie zamieniłbym ich uśmiechu na sex z Angelina Jollie :)

Gość do agar3166
ale pierdolisz bez sensu :P

I zazwyczaj ludzie myślą, że jak brzydka to mądra, a jak ładna to tylko sex " i własnie przez takie osoby jak agar tworza sie durne stereotypy :P

wygląd ma znaczenie ale nalezy pamiętac ze kazdy ma jakies wady nie ma ideałów bo najgorsze są osoby mało atrakcyjne które wymagają wiele a nic nie mają do zaoferowania :O

"Czy zaczelibyście spotykać się z kobietą, która nie do końca podoba wam się z wyglądu ?? " > Nie "Czy moglibyście spotykać się z taką kobietą dla zabicia czasu, z braku laku ??" > tak, ale tylko jako jej kumpel "I czy nawet jak nie do końca podoba się wizualnie ale dogadujecie się z nią bardzo dobrze to czy będąc już w związku ten jej wygląd wam przeszkadza ??" > Nie związałbym się z kobietą która mi się wizualnie nie podoba "I jeszcze jedno - czy spotykając się z kobietą ważne są dla was opinie kolegów o jej wyglądzie" > mam gdzieś opinie kolegów, to mi ma się podobać a nie im

Gość seks i dobrze zrobiony lodzik
sa wazniejsze niż wygląd....tylko dlaczego po seksie trzeba gadac i udawać inelygentnego

Gość co za głupi topik
równie dobrze mogłas zapytać czy lubimy zarośniete nogi albo wąsy

agar3166 "zaczełam myśleć o związku dopiero wtedy kiedy przekonałam się jakim jest człowiekiem w środku, jak bardzo mnie kocha i jak wiele jest w stanie zrobić dla mnie. (...) mam nadzieję, że tak będzie już zawsze. Mój narzeczony nie tylko zakochał się we mnie, ale w tym jak wyglądam" Zaczęłaś myśleć o związku dopiero wtedy, kiedy on siię zaangażował, kiedy zaczął spełniać Twoją potrzebę bycia kochaną, adorowaną, itd. To piękne. Ale czy nie przyszło Ci kiedyś na myśl, że TY się zakochałas raczej nie w nim, ale.... w jego miłości do Ciebie? I czy może przyjść taka chwila, kiedy spotkasz na swojej drodze kogoś, kto będzie równie atrakcyjny jako partner, ale przy okazji będzie atrakcyjny dla Ciebie równiez fizycznie? Wówczas rozsądek (tak jak zadziałał teraz) może zejść na plan dalszy. Chodzi mi o to, że nie zakochałaś się w nim dlatego, że żywiej Ci zabiło serce. Tylko dlatego, że on spełnił Twoją potrzebę miłości i zaangażowania. To może nie wystarczyć. Co zazwyczaj się okazuje, kiedy już trochę się ze sobą pobędzie.

BSE dlaczego kopiujesz moje odpowiedzi ? ;) :P:P:P Złoty wygląd nie ma znaczenia" Złoty dla ciebie to akurat nie ma najmniejszego znaczenia :) Ty i tak przez najblizsze 56 lat spedzisz przy klawiszach :D

Cream ty juz sie lepiej nie wypowiadaj na temat sensownych topików :P wiesz o czym mówię ? :P

Regres no fakt, tak samo napisałem, widocznie w tej kwestii mam podobne doświadczenia

Gość borys55
kobieta musi byc atrakcyjna bo inaczej to tylko dla sexu

no fakt, tak samo napisałem, widocznie w tej kwestii mam podobne doświadczenia" czyli BSE mozna by rzec że jesteś zdrowym , normalnym i 100 % facetem :P

Gość hsbfcbdlhfbdlcvbsi
agar3166 (agar3166@poczta.fm) Amandaa ładna dziewczyna nie ma w życiu łatwo, faceci traktują ja przedmiotowo i ciężko jest udowodnić ludziom, że prócz pięknej buzi ma się też mózg, a co gorsza używa sie go i jakieś wartości. Faceci są wzrokowcami i niestety nic tego nie zmieni. I zazwyczaj ludzie myślą, że jak brzydka to mądra, a jak ładna to tylko sex a skad to mozesz wiedziec pulpeciku? mi z uroda latwo :)

Gość borys55
niewiem co bylo wczesniej pisane ale kobiety musza dawac bo sa od tego jak dupa od srania hehehe