Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Aniaax

wypadanie w艂os贸w - mi pomog艂o

Polecane posty

Go艣膰 Aniaax

Cze艣膰, od mniej wi臋cej roku wypada艂y mi w艂osy, ale tak bardzo, garsciami na pocz膮tku zacz臋艂am od r贸偶nego rodzaju preparat贸w z apteki (skrzypowita, i inne ze skrzypem, dro偶dzami ) ale te nic mi nie pomaga艂y - bra艂am je ponad p贸艂 roku w ko艅cu wybra艂am si臋 do dermatologa (kolejnego, ale ten w koncu okaza艂 si臋 dobry :-) ) najpierw zapisa艂a mi zestaw badan: zelazo, hormony - wyniki wysz艂y dobre, wi臋c to nie tu by艂 problem zapisa艂a mi zestaw : - loxon 5% (3 razy w tygodniu) - cynk (50 tabletek, raz dziennie) - witamina B6, PP, Capivit A+E (dwa razy dziennie) - i jeszcze jaka艣 miksturk臋 robion膮 w aptece za 5 z艂 (3 razy w tyg) po ok miesi膮cu ju偶 zauwa偶y艂am r贸偶nic臋, a po 50dniach,czyli po sko艅czeniu cynku- przesta艂y wypada膰 ca艂kowicie, (teraz jak myje w艂osy wypada mi kilkanascie w艂os贸w, max 20 w艂os贸w :-) ) powoli odstawia艂am wszystkie preparaty - bo jak powiedzia艂a dermatolog na zapas organizm sie nie zaopatrzy stan utrzymuje si臋 od ponad 3 miesi臋cy :-) niesamowite jak taki zestaw m贸g艂 pomoc - i to wszystko nie jest drogie - miesieczna kuracja to ok 50 z艂 Loxon - ma podobny sklad do tych wszystkich ampulek vichy itd a jest du偶o tanszy i dzia艂a najwa偶niejsze MI to pomog艂o, wi臋c si臋 z tym dziel臋 - bo naprawd臋 du偶o sie ju偶 na艂yka艂am r贸znych preparat贸w na wzmocnienie i gucio :)) pozdr

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dzieki skorzystamy

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach