Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam ! mialam miec islna woel i schodzic z koloru a dokaldneij z mojego blond baleyagu ale ze schdoze jzu niego ok pol roku to mam odrosty do polowy glowy. meczy mnei juz chdozenei w koczku by jak najmniej bylo je widac. Dlatego mam pytanie jak zejsc z koloru by nei farbwoac wlosow? tzn slsyzalam ze u frzyjera tak sie da ale jak to odkaldnei wyglada.

Gość Anq25
Jeżeli twoje włosy naturalne są ciemniejsze niż baleyage to nie ma nic prostszego jak: Na baleyage nałożyć farbę wymieszaną ze zwykłą wodą przegotowaną w takim samym kolorze jak Twoje naturalne włosy z oksydantem 3% ....i 3 minuty przed końcem koloryzacji na resztę włosów od nasady (odrost) nałożyć tą samą farbę ale wymieszaną w proporcji 1:1 z wodą przegotowaną i tylko tak przemieszać przez 2-3 minuty włosy żeby nie było widać linii odcięcia i żeby naturalne załapały refleks farby. No i w ten sposób nie masz odrostu i nie musisz farbować włosów... farba z odrostu będzie się wypłukiwać i z baleyage....ale nie będzie to już tak tragicznie wyglądać jak wieli odrost bo ta linia odcięcia będzie niewyraźna. Ja tak zawsze robię jak dziewczyny co nie farbują włosów mają rozjaśnione mocno słońcem i po 2-3 miesiącach od wakacji wygląda to jak odrost a nie chcą zmieniać koloru. Kluczową sprawą jest zafarbowanie tych rozjaśnionych na najbardziej podobny kolor do naturalnego...i to jest najtrudniejsze zadanie.