Trzeba ponosić konsekwencje 0 Napisano Listopad 17, 2009 Dlaczego usunięto mój temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abraja 0 Napisano Listopad 17, 2009 dlatego ze ładnie poprosiłam o to wraz z wymiana twojego mózgu...jesli było tam cokolwiek do wymiany.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pożałujesz abraja Napisano Listopad 17, 2009 abraja teraz może nie masz wyrzutów sumienia, ale kiedyś pożałujesz zabiegu.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość walnij sie w leb Napisano Listopad 17, 2009 a niby dlaczego? kazdy ma prawo do podejmowania wlasnych decyzji!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abraja 0 Napisano Listopad 17, 2009 nie wiem czego mam pozałowac? usuniecia topku? zal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ABRAJA TY WIESZ Napisano Listopad 17, 2009 usunęłaś ciążę ja ząb a ona ci jak ten ząb juz nie odrośnie i nigdy nie bedziesz go miała Mam nadzieję, że rozumiesz metaforę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abraja 0 Napisano Listopad 17, 2009 ale ty jstes zjebany lub zjebana ha ha ja nigdy nie usunelam ciazy zryty berecie he he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość walnij sie w leb Napisano Listopad 17, 2009 walniety pomaranczowy przesladowca abraji i innych :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uwielbiam czytac jak sie Napisano Listopad 17, 2009 dra na siebie babska na tematach o aborcji hehehe :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trzeba ponosić konsekwencje 0 Napisano Listopad 17, 2009 Ja też :) stąd ta prowokacja :) tylko dlaczego usunęli mi topik? rozkręcał się... ABRAJA ALE TY JESTEŚ NAWIEDZONA... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach