Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

boze edziorek

własnorecznie robione kolczyki itd wie ktos jak robic?

Polecane posty

aleladne.pl np cos w tym stylu ale mniej profesjonalne? sa podbno laski ktore tak robia? skad zamawiac czesci? jak sie nauczyc? prosze o odp

Gość pampampom
No właśnie. Ja też jestem ciekawa. Bardzo chciałabym się nauczyć ale nie wiem od czego zacząć. Co kupić na początek. Może ktoś doświadczony pomoże?

Gość ja sie zaopatruję
na allegro , mzna tam dostac wszystko co potrzebne jest początkującemu tzn . narzędzia , koraliki , półfabrykaty posrebrzane , pozłacane , srebrne co kto lubi ... a potem to już tylko fantazja :)

na allegro jest ogromny wybor i niskie ceny. a natchnienie - jesli komus brakuje - mozna czerpac ogladajac gotowe kolczyki - rowniez na allegro :) to bardzo proste i wciaga

Gość pampampom
Ale co jest potrzebne na początek. No tak technicznie. Głównie chodzi mi o to, co do czego służy i jak zrobic dajmy na to kolczyk. Może ktoś wklei swoje dzieła?

Gość do Pampampom
Poczytaj sobie na cafeart.Tam są proste kursy robienia biżuterii.Polecam stronkę mojej znajomej kolczykowapasja.fotolog.pl

Gość najprościej
zrobic kolczyki z bigli , gwożdzi i koralika z narzędzi to napewno potrzebować będziesz szczypczyków takich do cięcia drutu i drugich tzw. bocianów to wyginania oczek i to na początek tyle ... wszystko za grosze mozna kupic na Allegro .

Gość pampampom
Dzięki za pomoc. Spróbuję. Jak już coś stworzę to pokażę. A wy nie pochwalicie się?

Gość pampampom
Dzięki za pomoc. Spróbuję. Jak już coś stworzę to pokażę. A wy nie pochwalicie się?