Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaśkaaaa

Nic nie rozumiem

Polecane posty

Gość Kaśkaaaa

Niewiem co jest grane do tej pory moje miesiączki były regularne. Dziś niewiadomo skąd na papierze mam ślady krwi. Ale po za tym jak zawsze bolał mnie brzuch dziś tylko mnie zaczęło mulić nic więcej. Do terminu miesiączki mam jeszcze tydzień więc co jest grane?

Gość Kaśkaaaa
jedynie co bolą mnie piersi bardziej niż zwykle przed okresem

zaczerniłam nicka Zapomniałam dodać że od kilku miesięcy staram się o dziecko. Niewiem co mam mysleć czyżby znów się nie udało, a może jak to gdziś wyczytałam to implantacja zarodka? Tylko zastanawiam się czy robić test czy nie za wcześnie?

Test 14 dni po stosunku sie robi. ok 10 dni test z krwi w laboratorium daje 100% pewność. My jasnowidze nie jesteśmy. pocztaj o wczesnych objawach ciąży, sa prawie identyczne jak przed zwyklym okresem.

nie oczekuje że ktoś mi powie co jest, tylko co może to być, czy to może być np implantacja zarodka?

Gość goshipendels
może poprostu masz plamienie albo obtarłaś sobie cipulinkę ;] trzymam kciuki za maluszak :)

Gość goshipendels
nie wiem... zdarzają się do 3 miesięcy nawet jak kobieta jest w ciąży ale to napewno wiesz... ja mam teraz dość dziwną sytuację bo biorę tabletki, zawsze okres miałam 5 dnia bo wzięciu ostatniej, a tu nagle zamiast 5 dnia dostaje 2 a jeszcze wcześniej w ogóle trwał 1 dzień i to tak że sobie we wkładkach śmigałam gdzie zawsze to tampon co 3 h wymieniany... a lekarz mówi , że jest ok a ja czuje że coś jest raczej nie hallo a na dzidziucha mi się nie śpieszy...

Gość goshipendels
kręcenie w głowie może być od osłabienia, za długiego spania, przemęczania mnóstwo może być powodów... a dużo masz tej krwi??? ja bym zrobiła test xD

Gość goshipendels
odpowiedz z innego posta: "helga1976 kiedy jesteś w ciąży to może wystąpić okres jednak jest on krótszy i mniej obfity niż zwykle , poza tym nadal bolą cię piersi , mimo że krwawienie się skończy , ja osbiście ciążę poznałam po tym że bardzo bolały mnie piersi do tego zamiast okresu miałam dwudniowe plamienia tylko przez jeden miesiąc a potem już nic.... tylko te piersi ... pozdrowionka"

mało tylko troche na papierze przy podcieraniu. wydaje mi się że na test jeszcze za wcześnie czy się myle?

Gość goshipendels
mówią też o zaciemnionych brodawkach i zaczerwień wokół pochwy oraz o kresce zaciemnionej od łona do pępka ale nie wiem na ile to prawda, i w jakim czasie od poczęcia to się pojawia xD zaraz u siebie poszukam ;p

Gość goshipendels
może to początek okresu??? test najlepiej zrobić od 7 do 14 dni...

rozumiem ale ta dziewczyna miała to plamienie chyba w terminie miesiączki ja natomiast jestem tydzień przed miesiączką

Gość goshipendels
no właśnie... ja ostatnią miesiączkę dostałam 3 dni wcześniej i też nie wiem dlaczego tym bardziej że biorę tabletki i zawsze miałam regularnie. Nie mam pojęcia skąd to się może brać

Gość goshipendels
może to też być krwawienie owulacyjne albo coś bardziej niepokojącego

nie wykluczam takiej możliwości ze okres mi się przesunął ale mam maleńką nadzieję że może jednak to ciąża a to nie okres tylko plamienia implantacyjne.

Gość goshipendels
a może stres??? też wpływa na okres... starasz się o dziecko to może właśnie z powodu stresu to być.. albo idź poprostu do ginekologa on napewno to wytłumaczy jakos ;p

raczej owulacja była już dużo wcześniej gdzie tak koło 7 listopada myśle że są dwa wyjścia albo ciąża albo okres się przesunął

Gość goshipendels
Jedynym rozwiązaniem jest wizyta u ginekologa albo zrobienie testu...

wiecie co chyba poczekam kilka dni zobaczę co będzie się działo a jak plamienia ustaną to gdy w terminie miesiączka nie wystąpi zrobie test i będzie wszystko jasne

Gość goshipendels
to dobrze ;] jak będziesz już wiedzieć to daj znać ^^ i trzymam kciuki :D

Gość upupupup
też mnie ten temat ciekawi mam podobnie

KAśkaaaa te plamienie lekkie o ktorym piszesz to moze byc plamienie implantacyjne....ile dni jestes juz po stosunku?????? ja jestem teraz w 16 tyg ciazy i mi akurat nie zdazylo sie te plamienie ale czytalam ze takie wystepuje . poczekaj jeszcze kilka dni i nie stresuj sie bo to nic dobrego nie da, sama dobrze wiem o tym, bo staralam sie o dzidzie prawie rok czasu i wmawianie sobie jakis objawow nie ma sensu, choc jak wczesniej napisalam, sama takowe sobie wynajdowalam i wmawialam a potem bylam rozczarowana........ bądz spokojna i czekaj na efekty

Hm wiesz trudno powiedzieć bo my staramy się o dzidzie i kochamy się wtedy gdy mamy na to ochotę. Jedynie co mogę powiedzieć kiedy miałam według mnie owulacje 7-8 listopad