Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalallalaLove

problem z wytryskiem mojego chłaopaka

Polecane posty

Gość lalalallalaLove

Mam taki problem!!! moj chłopak nie ma wytrysku.Dopiero nie dawno zaczelismy ze soba sypiac. generalnie wydaje mi sie ze wszystko jest jak najbardziej ok. wzwód jest podniecenie jest. Wczoraj jak robilam mu loda prawie doszedł... nie wiem co jest!!!! Pierwszy raz mam taka sytuacje Pomocy pomocy pomocy!!!

Gość irek33
prawie robi wielką różnicę

Gość lalalallalaLove
wiem ze robi różnice!!! dlatego chciałabym wiedzieć czemu?????????????????? Pierwszy raz mi się zdzaa taka sytuacja!! wcześniej moi chłopcy dochodzili szyyyybciutko! co ja mam zrobic???? Boje sie go zapytac zeby go nie wystraszyc!!!!

Gość Irek33
może on zanim się z tobą spotka sam sie saspokaja a póżniej nie ma czym trysnąć

Gość Tomaszekk
Dupy to jednak są jak stare dewoty. Ma wytrysk to źlle bo albo za szybki albo za wolny i ona już więcej nie może a jemu się chce. Jak nie ma wytrysku to też źle, a niektóre podobno połykać nie lubią. Nie kapuje już tych lasek zupełnie. Chcesz się dziewczyno zapłodnić czy co?

zachowania seksualne kobiet są różne i to jest fajnie podniecające dla partnera Jedno jest wspólne, że mają potrzebę partnera podniecać do erekcji i wytrysku.czuja się wówczas kobiece Podobnie jak my potrzebujemy żeby kobieta z nami miała orgazm i była mokra

Gość lalalallalaLove
Tomasze! puknij się w glowe!!! chcę zeby mój facet miał ze mna ORGAZM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bo ja ma z nim nawet kilka! chce spermy! mówiąc wulgarnie :) nie wiem!!! mam nadzieję ze sie masturbuje!!! Martwie sie bo nie wiem co jest nie tak!

Gość lalalallalaLove
Bo jesli mu staje, ja widzę ze jest mu dobrze to co jest nie halo?????? moze cos ze mna? ja nie wiem :( jak ja mam go zapytac zeby go nie urazić? nie speszyć??

Gość irek33
spróbuj go bardzo podniecić niedotykając go np. jakiś stripts a potem do dzieła może tryśnie

ma stres z tobą ,i nie może się skupić Jak robisz mu loda nie dotykaj zębami żołędzi penisa , trzymaj w dłoni trzon penisa wykonując szybkie ruchy (nie zaciskaj dłoni)

Gość lalalallalaLove
jakis tam facet...Jaki stres!! Loda dobrze robię ;] tego jestem pewna ;] tak jak lubi- bez zębów ;] nie wiem, nie wiem, nie wiem!!

Gość lalalallalaLove
Jak nie zaciskać dloni? Mam go delikatnie trzymać? coś jeszcze? Dawajcie bo kazdy pomysł mi się przyda ;];];]

Gość Tomaszekk
Lalalove sama puknij się w łeb. Facet może mieć orgazm mimo braku wytrysku. Brak wytrysku może mieć 3 przyczyny: - powstrzymał go świadomie - jak się nauczył to nawet kropli nie uroni a orgazm będzie miał mocniejszy niż z wytryskiem - wcześniej miał kilka wytrysków i już poprostu nic nie leci. - ma zaburzenia w produkcji spermy. A co do orgazmu to każda laska swojego faceta wie kiedy on ma orgazm lub jest mu dobrze i nawet nie musi sprawdzać czy tryska czy nie. Laski poprostu to czują.

Gość lalalallalaLove
Dlatego napislam ze widze ze jest mu dobrze! widze i czuję! generalnie spermę juz widziałam i pojawia sie w trakcie, ale tylko troche,a potem wcale.

Przypadek wytrysku opóźnionego, spowodowany zaburzeniami neurologicznymi. Nadmiar stresu ? Ukryte stany lękowe ? Wskazana psychoterapia.

Gość irek33
wiec pewnie zadowolił sie sam zeby nie miec za wczesnie wytrysku. a ile ma lat twoj chłopak

Gość lalalallalaLove
ma 28 lat

Gość irek33
wiec to troche dziwne ja jak miałem około 18-20 lat to sam przed spotkaniem z dziewczyna nie wystrzelic za wcześnie to sie sam zadowalalem a jak ona mi robiła lodzika to musiała sie troche napracowac az cos poleci ale leciało no może nie tyle co za pierwszym razem ale mozo tez nie było

musisz wykonywać szybkie ruchy góra - dół nie zaciskając dłoni na trzonie penisa Bardzo często kobieta gdy jest podniecona trzyma penisa silnie w dłoni tak że sperma nie może wytrysnąć i czasami tryska małymi porcjami ,a nawet gdy fiut jest za mocno zaciskany to sperma cofa się do ... pęcherza moczowego i nie ma wytrysku Mozę być też tak że facet przed spotkaniem z tobą sobie zwalił bo był tak podjarany lub obawiał się że jak go dotkniesz to mu poleci

Gość lalalallalaLove
no oby sie chłopak masturbował. Ja juz nie wiem co jest dziwne a co nie ;] w kadym razie mam doła z tego powodu. Dzisiaj mu jeszcze odpuszcze, ale jutro...hehehehe dzięki za rade z reka moze rzeczywiscie za mocno ściskam. a bo to tak na poczatku jest nie wiadomo jak sie do czego wziac ;] jeeeeeeeeeeeeeeju nie myślałam ze bede miala taki problem ;];];];];] no ma 28 lat chłopak ale nie uprawiał seksu od roku prawie- za piewszym razem jak z nim spałam to skończył po 5 minutach.