Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jeden z niewielu

Kobiety, gdzie się ukrywacie?

Polecane posty

Gość Jeden z niewielu

Mężczyźni są niesprawiedliwi, mówię to jako jeden z nich. Uważają, że wszystkie kobiety lecą na pieniądze, samochody, itp. Nie wiem gdzie oni to widzą, może usłyszeli od kolegów, zobaczyli w filmie, nie wiem. Nie mówię, że takie kobiety nie istnieją, bo na pewno są. Może mam to szczęście, że nie obracam się w takim środowisku. Stereotypowo też nie oceniam. Tak samo jak uważają, że wszystkie kobiety się szmacą z byle kim. Ja mam odmienne zdanie. Wierzę, że jest sporo sympatycznych, wrażliwych, delikatnych i myślących kobiet. I sądzę, że wiele z nich jest dziewicami. Nie jest wcale tak źle jak niektórzy przedstawiają. Tylko jestem ciekawy gdzie takie kobiety są, chciałbym takie spotykać. Niektóre może się maskują, bo nie jest popularne bycie taką? Wielu chłopakom marzy się taka dziewczyna, w tym mi.

Gość Kogut 1
Ales ty glupi ,ja nieleco a co jak piniendzy niebedzie to co im do gora dosz powiesz kochom cie,baby dzis niesom glupie jo jestem z gor i tam taki co jest golodupiec to baby nigdy miec niebedzie bo ona ma miec chlopa ktory jej dogodzi ktory kupi jej co chce ktory dziecku niepowie nimomy dzis piniedzy. Niestety to niejest wada ze baba potrzy na kase ino koniecznosc! Bo baba ma sie cieszyc zyciem a nie mordowac. I takse twierdze.

Gość blondiee
do autora a skad jestes i ile masz lat? ja jestem taką jakies szukasz i tez jakos nie moge poszukac faceta...wiec nie wiem czy Wy sie ukrywacie?:-P

Gość Jeden z niewielu
Ja tu za młody z tego co widzę dla wielu z was. Ledwo 21 przekroczyłem :P

Gość Jeden z niewielu
No może my też się ukrywamy. Nie szpanujemy, nie chwalimy się, nie popisujemy, nie gadamy cały czas bez sensu :P Może przez to jesteśmy mniej atrakcyjni i mniej widoczni? W sumie was to też się może tyczyć :)

Gość blondiee
Wy sie ukrywacie,my sie ukrywamy...tym sposobem nigdy sie nie odnajdziemy:-P

Gość Kogut 1
To nie dlomnie ej wy romantyki kurwa mac do roboty bym wos zagnol

Gość Jeden z niewielu
Jak widzisz nikt się nie zgłasza, więc nie wydziwiaj :P Po prostu nie zrzucam winy na kobiety, jakie to one nie są złe :]

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej