Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tak chyba bedzie lepiej

zaczynamy starania - topik gdzie obowiazuja nowe zasady Zapraszam!

Polecane posty

tak jestem chamem, skoro Cie to pocieszy :) pozdrawiam słyszłam też że jestem suką, dziwką, tępakiem itd... możesz sobie to tez przylepić do mnie bo mi to wisi :P

wiesz co sie liczy jak daje sie dziecia prezenty? zeby rozwijały swoja wyobraznie i talenty wiec takie prezenty sa dla dzieci bardzo dobre.. no ale kazdy moze miec swoje zdanie ja mam nadzieje ze moje dzieci beda mialy cos po mamie, tyle ze ja im pomoge sie rozwinac :)

ok, ale jakie talenty może rozwijać grzechotka u kilkulatka? jeśli zabawka nie ejst adekwatna do wieku to ani taka z atrudna ani taka za łatwa nie spełnia swoich funkcji :) pchacz z grzechotkami i piszczałkami dla 1,5 roczniaka nie wydaje mi się rozwijający ale to moje zdanie

kilku latka? a od kiedy o dziecku ktore ma poltory roku mowimy kilku latek?? to jest zabawka przeznaczona dla dzieci do 3go roku zycia, oczywiscie zamiast chodzika mozna kupic cos innego, ja tylko dalam przyklad nie sugerowalam sie chodzikiem tylko dzwiekami ktore ono wydaje, dla takiego dziecka to wielka frajda

a zreszta, nie mam zamiaru z Toba dyskutowac.. masz swoje zdanie - ok, ja tez mam swoje i uszanuj to ja tez uszanowalam twoja propozycje choc moglabym napisac ze tez nie jest trafna a teraz mykam do pracy narazie

Ej, a co tu tak agresywnie z rana ? Dziewczyny wyluzujcie, nie ma sensu się spierać :classic_cool: Prezenty zawsze były moją zmorą. Mam 4 małe szkraby które muszę obdarować, w tym 2 chrześnice; ) Długo się zastanawiałam, ale chyba każdej kupię MATĘ DO TAŃCZENIA :) Nie są drogie a zabawą są dla każdego wieku ; ) I dla młodego i dla starego ; ) Tylko tej najmłodszej muszę wymyślić coś innego, bo ma dopiero 2 latka :) Matę do tańczenia polecam - fantastyczna sprawa : ) i miłego dnia życzę : )

Siemano. Dołączam się do Was :) Ja mam 22 lata jestem równo rok po ślubie też zaczynamy starania :) na lajcie bo ja wyznaje zasada człowiek strzela Pan Bóg kule nosi :)

a kto tu jest agresywny? chyba tylko pomarancza co tak zwykle bywa :) ja wole jak ktos krytycznei napisze o propozycji prezentow niz jak mam kupic albo dostac bubel co sie do niczego nei nadaje, nie interesuje dziecka itd... no ale moze to ja taka jestem, chociaz skoro ktos zadaje pytanie z prosba o propozycje to chyba zalezy mu na tym by poznac opinie o konkretnych rzeczach, z racji tego ze mam rozeznanie w dzieciach kolo 2 i 6 lat to napisalam co sadze ale ok juz siedze cicho :))))

witam się z rana : ) Mysza :) Nie chodzi o to byś siedziała cicho. Broń Boże :) Po prostu weszłam tutaj a tutaj trochę "ostra" wymiana zdań. Nie mówię, że ma ich nie być bo ma być, w końcu na tym też dyskusja polega, prawda? To moje zdanie o agresywności było bardziej na zasadzie żartu - jak widać nie udanego ; )Więc sądzę, że wręcz pożadane jest byś jednak się odzywała : ) Nie rób mi tego i nie bądź cicho :) madziulka2209 - chodzi mi o tę matę http://www.allegro.pl/item824033966_mata_do_tanczenia_usb_wersja_pl_dvd_2009_torba.html Wybór tych mat jest dość duży co widać i po cenach i po wyposażeniu : ) A prezent wydaje mi się jak najbardziej trafiony. Właśnie też kupuję ją min 10-latce: ) Z tego co wiem, to z wielkim entuzjazmem na nią oczekuje : )

no i sie odzywam ja tez za ta mata upatruje ale.. ostatnio corce koelgi kupilam na prezent i okazalo sie ze nie dziala a dalam za nia 69zl specjalnei by kupic u sprawdzonego sprzedawcy itd.. teraz planuje kupic taka najtnsza dla bratanicy ale wyglada ok tez mi sie ten prezent podoba tylko co zrobic zeby byla dobra :/

mysza - na to nie masz wpływu czy będzie dobra czy nie. Możesz trafić dobrze albo źle. Dlatego warto kupować tam gdzie dają gwarancję żeby w razie czego można wymienić. Nie można z góry zakładać że nie będzie działać :) Poza tym warto już teraz porobić takie zakupy, zeby po pierwsze zdążyło dojść a po drugie był czas na ewentualną wymianę : )

no niestety, ale wiesz jak to ma byc prezent to pzreciez nei bede rozpakowywac i sprawdzac :/ wtedy wymienilam ta mate ale dziecko bylo rozczarowane, to trwalo jakis tydzien :( glupia sytuacja.. ja teraz nei zrobie zakupow bo nie nie mam za co zostalo mi do konca mca 80zl :/

A no w sumie racja, nie będziemy odpakowywać skoro to prezent : ) No trudno, trzeba się dobrze nastawić, ze wszystko będzie działać : -) Będzie dobrze, bo być musi : )