Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem carolllla

Jak wytresowac meza zeby mi jadl z reki?

Polecane posty

Gość jestem carolllla

Gość co za świat i ludzie
kurwa pojebana jesteś

Gość jestem carolllla
jestem normalna,po prostu chce go wytresowac jak pieska zeby byl posluszny,pozniej wyjdzie mi i jemu na dobre

Gość gliiiiiiiiiiiiiizda
ty sie kobito dobrze czujesz:O to wez se psa kup i go tresuj:O a nie z mezczyzny chcesz blazna zrobic ale ty musisz byc pierdolnieta:O

Gość prowodyr
z tym tresowaniem jest tak że trzeba najpierw nauczyć podstawowych poleceń czyli--- aport ,siad ,leżeć i jeśli przejdzie to pomyślnie można przejść do bardziej skomplikowanych .

Gość jestem carolllla
jest ktoś z Norwegii? Oni tam podobno wiedzą, jak wytresować Fiordy, żeby jadły im z ręki

Faceta tresuje sie tak jak kobiete:P Najpierw rozkochujesz pozniej wydajesz male lekkie polecenia typu:D Ale mnie boli glowa rozmasuj mi kart.. a pozniej idzie dalej.. robisz laske.. i tyle:P

Gość gość
A ja chętnie bym się dał przez ciebie wytresować, ale nie wiem czy jesteś w stanie wynagradzać odpowiednio pozytywnie moje zachowanie (wiesz o czym myślę). Wiesz ja wymagający jestem i chyba nie sprostasz. Czy w ogóle będziesz potrafiła to zrobić (dać odpowiednią nagrodę).

Gość gość
Tak tak, na pewno ci odpisze autorka :D Po co odkopujecie takie stare temat to ja nie wiem. Trzeba być naprawdę naiwnym.