Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młody chłopak

chetnie sie zaspokoje na oczach dziewczyny

Polecane posty

Gość młody chłopak

tak jak w temacie chetnie zrobilbym pokazik dla milej dziewczyny lub pani. Nie oczekuje nic wiecej chyba ze propozycja padnie z Twojej strony

Gość ewwdewewrwe
a ile masz lat i skad jesteS?

Gość ewwdewewrwe
Nie ma mnie już, zjechałam pod Twojego posta i poszłam sobie 🖐️

Gość geage
Mlody chlopak te prawiczek idiota

szkoda, myslalem ze rzeczywiscie Cie to zaciekawilo. Szkoda, ze nie napisalas nawet ze jednak nie jestes zainteresowana. A co do drugiej wypowiedzi to nie jetem prawiczkiem tylko normalnym chlopakiem ktory szuka spelnienia fantazji w przez internet poniewaz zapewnia on w pewnym sensie anonimowosc. Nie potrafil bym czegos takiego zaproponowac niedawno poznanej dziewczynie a tak mam pewnosc ze jesli ktos odpowie to bedzie na pewno zainteresowany i nie uraze kogos moja prosba.

kim jestes geage ze tak mnie oceniasz?? znasz mnie?? chyba nie jestem az takim skonczonym idiota, a na pewno jest to ocena subiektywna i mysle ze kazdy potrafi sobie sam wyrobic opinie

Gość ewwdewewrwe
tamto wyzej to byl podszyw, ja moge Ci tylko napisac, ze mam 21 lat, ale miasta wole nie podawac

Gość ewwdewewrwe
spytalam z czystej ciekawosci :) a swoja droga powodzenia zycze... :)

Gość hej młody
a masz dziewczyne?

dziekuje:) wiem ze moze ktos mnie wezmie za jakiegos zboka ale dlatego pisze o tym tutaj zeby dogadac sie z kims zainteresowanym bo przeciez nie bede latal po krzakach z fiutem w reku. ot taka mala fantazja

Gość sgvfswrf
Mlody chlopak--ja bym sie na ciebie patrzyłą a potem buchełabym ci smiechem w twarz,bo jestes zboczony i na epwno masz zbyt malego i do tego kiepski jestes w łozku

wolal bym nie opowiadac o sobie tak na forum:) jesli ktos ma ochote porozmawiac bardziej prywatnie to zapraszam na @ lub gg

Gość ewwdewewrwe
ja Cie nie uwazam za zboka :) kazdy ma jakies fantazje, podziwiam, ze odwazyles sie tu o nich napisac i chcesz je ziscic.

Gość ewwdewewrwe
chyba tu na forum jestes bardziej anonimowy niz na gadu :)

Gość sgvfswrf
ewwdewewrwe ale ty głupia,a co to za odwaga autora,ze o tym na kafe napisał :-) odwazny by był gdyby napisał swoje dane,prawdziwe i do tego wstawiłswoja prawdziwa fote.a tak to zwykły młody ktory ma za malego i nie potrafi zadej dziewczynie dogodzic,co dopiero kobiecie.

Gość ewwdewewrwe
sgvfswrf - gdyby zrobil to co napisales, to bylby glupi, a nie odwazny. Jezeli znajdzie sie jakas chetna kobitka, to podejrzewam, ze fote na pewno dostanie, nie koniecznie dane, bo umowy zadnej spisywac nie beda... A Ty nie musisz mnie obrazac i sie tak nie unos bo jak bedziesz spadal to zaboli...

przykro mi ze uwazasz ze osoby ktore maja takie fantazje od razu musz byc uposledzone albo maja za malego albo nie wiadomo co. Nie bede z Toba dyskutowal na takim poziomie a o ewentualne doznania musial bys pytac sie partnerek seksualnych

Gość szkoda ze tak pusto
w twoim pustym łbie....

Gość
Może jak będziesz miał dziewczynę jej będziesz urządzał takie pokazy :)

Gość ewwdewewrwe
Mlody chlopak dupku,mchcesz pokazac jak sie zaspokajasz to wejdz na onet.pl,na czat ,na kamerki i tam mozesz do woli pokazywac swojego małego.Lepiej udaj sie do seksuologa,bo bedziesz miał kłopoty z normalnym wspołzyciem i na epwno juz je masz,bo gdybys normalnei wspołzył,to nie mialbys ochoty na takei cos.

nie mam takiego malego, nie wiem zemu sadzisz ze mam problemy ze wsplzyciem? wszystko w normie:) po prostu mam taka fantazje i chcialbym ja spelnic. Jak sie nie uda to swiat sie przeciez nie zawali. A kamerki nie mam i nie uwazam tego za nic ciekawego, to nie to samo co na zywo ale skoro dajesz mi taka rade to smiem twierdzic ze to Ty nie masz o niczym pojecia jesli kamerke porownujesz do spotkania na zywo