Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młody chłopak

chetnie sie zaspokoje na oczach dziewczyny

Polecane posty

... ale wiesz ... napisałam to czysto teoretycznie. W praktyce to ja jestem sfrustrowaną kurą domową i Twój topik obudził moją fantazję ;)

szkoda ale to z reguly tak jest ze jak juz ktos tez mial by ochote na male co nie co to sie okazuje ze jest z drugiego konca Polski. Mam nadzieje ze sa odwazne dziewczyny nie tylko na granicy z Ukraina;)

Gość ewwdewewrwe
Mlody chlopak jestes dla mnei szczeniak i dlatego pisze jak pisze,wierle razy spotykałam sie z takimi własnie neizyciowymi niedołegami ktorzy mieli własnie takie same marzenia :-) po prostu młodzi,nie potrafiacy nic tylko trzepac sobie a potem nie potrafi taki jeden z drugim nic w łzoku,bo ciagle na recznym jezdzi.

Gość ewwdewewrwe
Mlody chlopak tepy jestes,co ma odwaga wspolbnego z patrzeniem na idiote zaspokajajacego sie samemu.

no to przykro mi ze spotykalas sie z takimi osobnikami, naprawde szczerze wspolczuje. Niestety musze zburzyc Twoje wyobrazenie o mnie poniewaz nie jestem jakims frustratem dla ktorego masturbacja jest substytutem seksu. Do niedawna mialem stala partnerke i nie uwazam abysmy nie radzili sobie w lozku, dodam ze nie bylo to moja jedyna partnerka. A na marginesie, jestes ta sama osoba co pisala pod tym nickiem na poczatku?? do skarzepyta-w takim razie tym bardziej powinnas wyrwac sie chocby na chwile z domu i zaszalec zeby nie zwariowac w domu i rowniez miec cos z zycia

napisalem ze to tylko moja fantazja, o tym myslalem i nie uwazam tego za idiotyczne co nie znaczy ze wszystkim musi sie podobac. Wg mnie bardziej idiotyczne jest zycie w wiecznym zaklamaniu i kompleksach aby pozniej obudzic sie na starosc ze nie sprobowalo sie tylu rzeczy na ktore sie mialo ochote a juz jest po ptakach. I nigdzie nie napisalem ze nie moze dojsc do niczego innego, o ile druga strona miala by taka ochote

Gość oleczkakuleczka
ja bym chetnie popatrzyla:) skad jestes?

Gość Pasywny Danielu
błądzisz synu.... :o

Gość sfsadfdfcszd
za założyłbyś na głowę chełm albo czapkę wojskową;)

Gość oleczkakuleczka
dopiero doczytalam ze jestes z wawy:( ja jestem z wrocka wiec chyba nic z tego nie wyjdzie:(

Gość oleczkakuleczka
lizałam tacie pupę

Gość oleczkakuleczka
ej, nie podszywac sie gamonie!