Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoskonalosc15

Teraz bede sie wstydzila z nim bawic w przebieranki

Polecane posty

Gość niedoskonalosc15

Czesto powtarzal mi z ejestem sliczna i jak wiaodmo kobieta kiedy slyszy tyle komplementow jest wyzwolona w lozku nie ma zahamowan ale to sie u mnei z mienilo od wczoraj. Wczoraj powiedzial mi tak " Kocham Cie za to ze jestes taka niedoskonala nie masz nog jak modelka masz takie nieidealne male pierwsi a ja takie uwielbiam. Jestes doskonala w tym ze jestes niedoskonala" No olaboga.. No olaboga mysalam ze ejstem demonem seksu bylo nam wspaniale bez zahamowan super, teraz bede sie wstydzila bawic w przebieranki bo kiedy sie przebiore bed emiala ciaglke wrazenie z emoje brzudkie cialo go nie podnieca. No wykastrowal mnie tymi slowami, pozbawil kobiecosci

Gość niedoskonalosc15
Prosze napiszcie mi co o tym sadzicie. czy to ja przesadzam ze sie na takie cos wkurzylam?

Gość niedoskonalosc15
ciagle mi powtarzal ze jestem sliczna, czulam sie taka dla swojego ukochanego mezczyzny czulam sie piekna

Gość niedoskonalosc15
zolzo On wczoraj powiedzial z e nie pociagaja go piekne kobiet wiec sama widzisz jak sie mozna poczuc, automatycznie zwiedlam jak kwiat :(

Gość gliiiiiiiiiiiiiizda
i on ci cos takiego powiedzial:O wiesz wydaje mi sie ze on ci poprostu delikatnie powiedzial co w tobie jest nie tak:O tez bym sie zle poczula:O

Gość niedoskonalosc15
Powiedzial ze jestem taka przecietna jak inne kobiety i malo tego powiedzial ze nie zwrocilby nikt na mnie uwagi ale on mnie kocha za niedoskonalosci..no idzie sie pochlastac

:D :D a co wy sobie myślicie, że te fałdki, cellulit i inne felery, które wy widzicie, pozostaną dla niego niewidoczne i mimo tego, że bliżej wam do pasztecika niż modelki, to kazdy facet będzie was czcił za popuszczenie szparki raz w tygodniu? :D :D Zaiste, wasza naiwność i głupota bywa zaskakująca.... :D 🖐️

Gość abbeta
To mu powiedz "ty tez mi sie strasznie podobasz, bo nie podobają mi się idealni meżczyźni, podoba mi sie w tobie to, że masz takiego chudego siurka i wątłe ramionka, normalnie mam kisiel w majtkach, jak cię widzę"

Gość niedoskonalosc15
abbetto haha probowalam ale.. no wlasnie nie mam nic mu do zarzucenia jest w sam raz, jest bardzo przystojny

Gość aaaa...
abbete hehehehe dobre dokalndie tak mu powinas powiedziec ciekawe jak by zareagwal..hehe Ja Cie rozumie! wkurzylabym sie pieknie, takie teksty..ze podoba mi sie ze ie masz nog jak modelja..piersi male..no doklandie cios ponizej pasa! powiedz mu jak sie bedziecie kocham''oo kochanie jak ja uwielbiam tego twojego niedoskonalego kutaska,taki chudziuutkii i maly'' zobaczymy czy doceni komplement..

Niunia - ideałem nie jestem, ale tez i nie oczekuję że ktoś będzie mi prawił komplementy, a jesli juz to na pewno nie będę ich łykał jak małpa kit... :D Ludzie, wy naprawdę wolicie usłyszeć miłe kłamstwo niż lekko bolesną prawdę? Weźcie się kuurwa obudźcie, bo zycie jeszcze nie raz was może brutalnie doświadczyć :classic_cool: 🖐️

PO PROSTU JESTEŚ NIE DOSKONALĄ:P Moja dziewczyna twierdzi ze jest nie doskonalą. i może ma troszkę racji:P ale dla mnie jest najdoskonalsza istota wszechświata:P Wiec skoro facet ci tak powiedział:P to nie jesteś az taka doskonalą.

Gość abbeta
Super - nie ma to jak szczerosć, szczerosć przede wszystkim. Powiem dzisiaj swojemu mężowi "bardzo cię kocham, bo jesteś taki niedoskonały - mięknie ci szybko (prawda) i masz nadwagę (prawda)". Na pewno wpłynie to pozytywnie na nasze relacje, w końcu on chyba sobie nie myśli, ze jest doskonały i chyba nie woli życ w iluzji, ze jego nadwaga i miekkosć to coś, co mnie przy nim trzyma. A zwłaszcza pomocna jest taka szczerosć, kiedy chodzi o długosć nóg albo wielkosć cycków, gdzie ani na jedno, ani na drugie nie ma się wpływu

no faktycznie... lepiej mówić mu "jesteś piekny i masz wielką paukę"... :D Każdy w miarę inteligentny by sie za to obraził, tylko głupcy nieświadomi swych wad łykaja takie komplementy 🖐️ Po prostu czasem lepiej nie mówć nic niż kłamać, lub chociaż chwalić coś, co naprawdę jest warte uwagi 🖐️

Gość zalosna jest wasza proznosc
jedna z druga tepe strzaly wiedza, ze nogi powykrzywiane i za grube, ale chcialaby, zeby partner mowil, ze jak u modelki. ZALOSNE Ja osobiscie zle sie czulam, gdy moj opowiadal jaka to jestem szczuplutka itp. Powiedzialam mu, zeby nie sciemnial, bo doskonale wiem o swoich doskonalosciach, tak jak i widze jego wady. Ale co to ma do milosci? Dla mnie jest najwspanialszy na swiecie, jednoczesnie nie wygladajac jak model, tak trudno rozgraniczyc dwie proste sprawy? Echh, sie porobilo w polskim spoleczenstwie, co pokolenie to debilniejsze...

a co wy sobie myślicie, że te fałdki, cellulit i inne felery, które wy widzicie, pozostaną dla niego niewidoczne i mimo tego, że bliżej wam do pasztecika niż modelki, to kazdy facet będzie was czcił za popuszczenie szparki raz w tygodniu? Zaiste, wasza naiwność i głupota bywa zaskakująca.... buehehehehe biedactwo widze ze same paszteciki popuszczaja ci szparki skoro musisz im najpierw kitow nawtykac zeby ci popuscily buehehehehe to cie rozczaruje bo fajni faceci maja fajne kobietki i nikomu nie musza wciskac kitow zeby im ktos szparki popuscil, a zwlaszcza jakims pasztetom bo fajni facci nie tykaj pasztetow pasztety zostaja dla takich jak ty he he he:d