Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja bym tam

czy bekacie i pierdzicie przy waszej drugiej połówce ?

Polecane posty

Gość a ja bym tam

Gość zapalniczka zarowa
ja przy nim nie ale on przy mnie tak:(:(

Gość maturka4
Chamskie zachowania nie są w moim stylu. Nawet to pytanie uważam za szczyt prymitywizmu

Gość o jenyyyyyyyyy jenyyy
a ja tam sram i bekam i jest ok on narazie sie nie skarzy

Gość ja tak nie robie
no chyba ze niechcacy mi sie wymsknie, ale wtedy przepraszam i padam do stop ;) ale u mojej kolezanki sytuacja jest inna... nawet byla taka akcja ze jej facet byl w jej rodzinnym domu na obiedzie i pozniej juz przy sporzataniu mojej kolezance sie porzadnie beknelo a jej ojciec do swojego przyszlego ziecie zwrocil sie po tym fakcie tymi slowy : "ja to bym na twoim miejscu bral nogi za pas i spierdalal jak najdalej" :)

Gość nocny doradca
Nigdy. Wypuszczamy jedynie pachnące błękitne obłoczki

Gość a ja bym tam
po cholere przepraszać

zdarza mi się beknąć-ale tak konkretnie po pivie pierdzieć-w życiu!!! mam być jego kobietą, ideałem pod każdym względem, no bez przesady...:O

Gość .....ot ..co.....
czemu kobieta ma byc dla faceta chodzacym idealem? nie beka,nie pierdzi,nie rosna jej wlosy na nogach, nosi buty na niewygodnych obcasach, zawsze jest piekna i powabna (oczywiscie mowie ogolnie) a facet? nie dosc ze pierdzi, beka i chodzi zarosniety to jeszcze uwaza, ze wszystko jest ok :O i gdzie tu sprawiedliwosc??? 😭

mój akurat jhest takim typem-że jeśli ja chodze w domu idealnie zrobiona, on też się ogarnia. ja się depiluję-on też chyba nie mo.ze wtedy znieść myśli, że jest np spocony po pracy poza tym wie, że mam włosy na nogach,że też sram i pierdzę-tylko ja sie z tym tak nie obnoszę i to mu się podoba, ano i nie pozwalam wulgarnie o takich sprawach mówić