Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalafiorowa23

niech ktos oceni moj jadlospis,prosze

Polecane posty

Gość kalafiorowa23

witam, jestem na diecie juz jakis czas i wlasciwie codziennie jadam bardzo podobnie. a wiec tak sniadanie6.00 : kawa z mlekiem plus musli/owsianka z mlekiem/jogurtem 2 sniadanie 10.30 bulka razowa lub owoc obiad 15/16 ryz z warzywami/jablkami i czasami jeszcze cos wieczorem ale to roznie. i raczej pozniej staram sie juz nie jesc.

Gość kalafiorowa23
nikt?:(

ja jem podobnie:) w sumie tylko obiady inne, bo staram się jeść obiad normalny tylko mniejszy niż zawsze jadłam przed dietą. No i piję duuuuuuuuużo wody niegazowanej :)

Gość kalfiorowa23
ja wody tez duzo pije i minimum 2/3 zielone herbatki w duuuuuuuuuuuuuzym kubku moim ulubionym :P a oprocz tego codziennie chodze na treningi sportowe wiec woda jest konieczna.duzo wody.

Gość kalafiorowa23
i jaktwoje efekty przy takim jedzonku?

Gość kalafiorowa23
czy ktos kto sie zna mogl by powiedziec cos na jego temat? poradzic cos?

Gość hmmmmmmmma
A gdzie białko? - powinno go być dużo, a jest praktycznie zero!Gdzie oliwa czy orzechy?

Gość klafiorowa23
bialko? czesto jem ryz z kurczakiem. a oliwa? raczej nie ma jej w mojej diecie ;/

Wróciłam. Przez miesiąc schudłam 7 kilo. Wieeeem, powiecie, że za szybko, że efekt jojo, itp. Ale nie chce mi się jeść, to nie jem na siłę. No i do tego Linea 3 x dziennie. Baaaardzo poprawiła mi się przemiana materii. I czuję się taka lekka :)

Gość alicyjkaaa
Białko powinno być w każdym posiłku, przynajmniej po 20 g czystego białka (czyli np. 100 g piersi z kurczaka). A zdrowych tłuszczy (oliwy z oliwek, orzechów nie może w diecie nie być, przeciwnie, one mają stanowić ok. 1/3 ilości kalorii.