Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaizla

przybija mnie życie w nędzy i ciągły brak pieniędzy

Polecane posty

Gość zobacz to
Chcecie darmowe, mrożące krew w żyłach, szokujące, autentyczne (to dokumentalne) i wartościowe filmiki na youtube? Wpiszcie sobie Piotr glas, przede wszystkim polecam „demony seksu”, gwarantuję szok z potężnym przesłaniem !!!!

Gość gość
Znajdz. Najwazniejsza.Ksiazka.Jaka.Kiedykolwiek.Przeczytasz.Zdrowie + The.Luciferian.Doctrine.pdf #3.1+ KO m

Gość gość
No to jest mało.ale ja mam średnio 10 tys i tez na koniec miesiąca mam minus

Gość wrotadnia
Za PRL u byli ludzie raczej rowni traktowani.Ludzievmyla aktualne dobra technologii z dobrobytem.Wtedy brakowalo wszystkiego bo była podaz wielka.A teraz jest wsxystko tylko,ze pueniadze ma kapitalista ,bogaty biznesnen czy polityk lub urzednik skorumpowany.Chcieliście zmiany ustroju to macie.A trzeba było czekać i zostać panstwem niezależnym.

Gość rotysds
Chciałem w końcu zainwestować w lepszy telefon i w związku z tym brałem pożyczkę niedawno. Wolę kupić za pieniądze, niż płacić telefonii haracz w postaci wysokiego abonamentu. Pożyczkę znalazłem na stronie http://odpowiedniapozyczka.pl. Dobry portal, fajnie zorganizowany. Mają rozpiskę chyba wszystkich dostępnych teraz w obiegu chwilówek, od razu z najważniejszymi informacjami i ofercie i linkiem do zgłoszenia. Sam czekałem na pieniądze może dzień.

Gość gość
No ja mam więcej na swoje wydatki ale tez nic mi nie zostaje

Gość 90stawicki
Witam, widzę dużo narzekających osób na brak funduszy... Mam 27 lat i jestem po 7 operacjach kręgosłupa. Sprawuje się z zusem a zasiłku co miesiąc z MOPsu dostaje 600 zł . I co mam zrobic?? napewno się nie poddawać, próbuje wszystkiego... oto mój link jezeli chcecie poznac Historie pomagam.pl/w6zicpwz

Gość nnartio
Dobrą, zaktualizowaną porównywarkę masz na stronie odpowiedniapozyczka.pl. U nich sobie przejrzyj oferty, samych chwilówek mają z tego co kojarzę 20 różnych ofert także jest z czego wybierać. Czytelna strona, łatwo sobie ustawić suwakiem warunki co do wartości pożyczki i okresu spłaty. Podoba mi się tutaj, że poszczególne oferty są uczciwie rozpisane, z wszystkimi warunkami bez jakiś ukrytych informacji.

Gość gość
Jakie te laski sa puste, boze widzisz,a nie grzmisz nie stac ja na ciuchy firmowe a klupuje, zeby sie ochwalac przed swiatem jak chodzi ubrana. Ty autorko nawet gdybys zarabiala 3000 czy 5000 na miesiec, ciagle by ci brakowalo na zycie ,bo nie potrafisz gospodarowac umiejetnie kasa. Jesli wiesz jakie masz oplaty ,wydatki to po co klupujesz rzeczy za 1200zl.No ja nie wiem, czym sie rozni sukienka za100zl od takiej za 1000zl, chyba kasa i firma a moda mija.

Gość gość
Ja mam prawie wszystkie ubrania to złotówce. U nas w sieci szmateksów w Rzeszowie w ostatni dzień jest wszystko po złotówce. Piękne, firmowe ubrania można wybrać. Galerie niech się schowają.

Gość gość
Pomyśl i zobacz jak mają osoby które mają w rodzinie niepełnosprawnych. Nie dość że muszą dawać mu bardzo dużo troski oraz opiekować się nimi.