Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Briko83

Co o tym sądzicie, czy to normalne?

Polecane posty

Gość Briko83

Poznałem dziewczyne, spotykamy sie narazie na stopie kolezenskiej. Ja bym cos wiecej chciał- ona o tym wie. Powiedziała że może spróbujemy jesli rzuce papierosy i granie na kompie. Ale ja przy niej prawie wogole nie pale- staram sie , max 1 papieros w ciagu spotkania i tez wtedy wychodze, a grac przy niej nigdy nie grałem, tylko kiedys cos chlapnolem ze lubie z kolegami w sieci czasem w ten sposob czas spedzic i tyle, zaden nałóg, a fajki z czasem rzuce:) Co o tym sądzice, czy jej na mnie zalezy , czy probuje mnie urobic, a jak rzuce to i tak nic z tego nie wyjdzie?. Co mam robic?>? BYć twardym, czy ustapoic i poddać sie bez walki??

Gość Briko83
Nie koniecznie, bo zażywam duże ilości gum do żucia:) C hodzi mi o to czy powinienem odrazu dać jej wejść sobie na głowe. Ja chce to rzucić,ale nie przez jakiś zakaz. Boje sie że jak rzuce to wymysli cos innego i tak w kółko?

Gość agunniia
zalezy jej na tobie i tyle ;) chce zebys mial zdrowe oczy i płuca i moze moze cos bedzie za jakis czas:)

Gość mojemu facetowi
nie przeszkadzało , ze paliłam jakby chciała byc z Tobą , to tez by jej to nie przeszkadzało ps , czy całowaliście się?

Gość Briko83
Wydaje mi się że jeśli komuś na komuś zależy to akceptuje osobę taką jaka jest, a z czasem ludzie się dla siebie poświęcają. Boje się że ona szuka wyimaginowanego księcia z bajki, kogoś bez wad i słabości:(

Gość Briko83
No całowaliśmy się, oczywioście wcześniej guma mocno miętowa:)

Gość Briko83
Jestem zwykłym facetem, aż się boje jej opowiadać o swoich pasjach i zainteresowaniach jesli ona jest taka grzeczna i ułożona o konserwatywnych poglądach, ale mimo wszystko zalezy mi na niej, a boje sie że odetene się od swojego świata i bede się męczył kochając ja:(

Gość to samo z haszyszem
za rok umrzesz na raka..i piękna mi miłośc.. Ma racje. ALbo ci zależy na dłuuugimmm życiu z nią i swoim zdrowiu, albo nie, Jeśli się martwi to znak, że kocha. Inaczej miałaby to gdzieś i czekała aż nogi wyciągnie..

Gość a laskę robi dobrze

Gość mojemu facetowi
ja rzuciłam fajki dla mojego faceta on mnie wspierał w rzucaniu fajek , a nie stawiał warunków. wiem , ze jakbym nie rzuciła , to tez byłby ze mną

Gość Briko83
To nie chodzi wogóle o zdrowie. Poprostu jej chlopak nie powinien palić, grać na komputerze, jeździć na motorze. Ja jej powiedziaałem że rzuce bo chce dla samego siebie, tylko chce żeby mi pokazała że jestem dla nbiej ważny mimo wszystko i że mnie wesprze i pomoże w tym problemie. Ograniczyłem fajki do minimum., Przeraż mnie jej zaborczość i tyle. To dojrzałe podejscie z jej strony?

bo to mądra dziewczyna jest :) i cóż z tego,że gumy żujesz? i tak cuchniesz ja zapach papierosów wyczuwam od pojawienia się pierwszej smużki dymu w pomieszczeniu obok każdego palacza poznaję bezbłędnie dla niepalaczy cuchniesz niemiłosiernie, tylko palacz tego duszącego fetoru nie wyczuje

Gość Briko83
Do zołza jakich mało. Czy ty generalizujesz i oceniasz ludzi po tym czy pala , czy nie?? Powiedzialem jej ze rzuce, tylko chce czuc ze ona mnie chce za to jaki jestem- czyli oprocz fajek i tych dupereli jestem wporzadku:) Bopje sie ze mi na łeb wejdzie!! Kobiety staraja sie urobic facetów, urobiony zaś przestaje sie podobac :)

Nie zgodziłabym się. Co innego z kimś być i dla tej osoby się ewentualnie poświecić, a co innego liczyć na gruszki na wierzbie. Najpierw trzeba pokazać, że chce się z dana osoba być, a potem dopiero można poprosić, ale tylko poprosić, zaznaczam, żeby coś zmieniła. I też przecież nie wszystko, bo nie po to jest się z dana osoba, żeby ją zmienić. Łatwiej nawet zmienić ją na inna. Moim zdaniem dziewczyna chce sprawdzić, jaką ma nad tobą władze.

Gość Briko83
Fajkami nie smierdze bo jaram zawsze na zewnatrz. Też mi dym przeszkadza wiec wychodze na powietrze, coz nałóg jak nałóg i tyle:(

Gość Briko83
Do ZUPAPOMIDOROWA. Też tak uwarzam jak TY. Chce kurna rzucic te jebane papierosy i ona o tym wie! tylko nie chce jej pokazywac ze moze ze mna wszystko zrobic i omotac mnie wokol palca!! Zero tolerancji z jej strony. A Twoim zdaniem co powinienem?? Ulec i rzucic specjalnie dla niej czy wal;czyc i z czasem kiedy poczuje ze ona mnie kocha mimo wszstko rzucic za to że jest wyrozumiała i cierpliwa dla mnie, znaczy sie zalezy jej na mnie?? Tylko czy nie bedzie za pozno bo moze mnie oleje wczesniej??!!

generalizuję tylko wtedy, gdy stwierdzam, że palacze palący przy innych ludziach są egoistycznymi bezmózgami ignorantami, trującymi innych w imię swojej głupoty, braku silnej woli, braku szacunku dla swojego i czyjegoś zdrowia :P nie moja wina, że rzadko kto chce palić w osamotnieniu tak, oceniam ludzi po tym, czy palą czy nie nie mam wśród znajomych palaczy, nie potrafiłabym być z palaczem chciałbyś być z osobą, która się nie myje i nosi na sobie cudowny zapaszek potu? zapach dymu tytoniowego jest dla mnie kilkadziesiąt razy gorszy

Gość co z tego że na zewnątrz
śmierdzi ci ubranie petami i tyle, niema mocnych żeby nie śmierdziało, że o oddechu nie wspomnę. Od gumy powieje mięta po wierzchu a fetor i tak wyjdzie na wierzch.

Gość Briko83
Nie mycie sie, nie jest nałogiem tylko wygodnictwem- sam nie wiem jak to określic. Ja szanuje ludzi nie palących wiec przy niuch nie pale ot i co.

Gość co z tego że na zewnątrz
ale i tak sorry, śmierdzisz petami...

Gość Briko83
Napewno smierdze, wiem ze rzuce bo robilem to juz ze 100 razy- heh zart:) Rzuce napweno, chodzi mi o to czy ona mnie bedzie chciala bez fajek czy poprostu dalej bedzie chciala zzmieniac na ksiewcia z bajki, nic wiecej:)

pogadaj z Nią szczerze, niech zdradzi swoją motywację, powiedz, że rzucenie palenia jest dla Ciebie trudne i wolisz nie dołączać innych wyrzeczeń, że jeśli jest coś, co jest dla Ciebie szkodliwe, to postarasz się to zwalczyć,ale nie wszystko od razu

Brik - co ja bym zrobiła? To co zwykle w takiej sytuacji. Powiedziałabym: pale. Albo mnie kochasz w całości, albo w ogole. Decyduj. Koniec cytatu. Mój facet znosi moje palenie. A ja obiecałam sobie, że kiedyś, specjalnie dla niego, rzuce w tajemnicy i zrobię mu niespodziankę. Ale to dlatego, że JA tak chce, bo go kocham i chce mu zrobić dobrze :D a nie dlatego, że on wymaga tego ode mnie i od tego uzależnia przyszłość naszego związku. Dlatego jeśli chcesz rzucać, rzucaj. Powiedz jej, gdyby pytała, że robisz to dla siebie. Albo zauważy, ucieszy się, wilk syty i owca cała, albo odejdzie w sina dal. To też ma swoje zalety- ty nie będziesz już palił, i nie będziesz tracił czasu, na dziewczynę ciebie nie warta i nie kochająca. Ale to oczywiście tylko moje zdanie :)

co do podejrzewania jej o konserwatywność - heh, nie wiem, czy znajdzie się bardziej zagorzały przeciwnik palaczy ode mnie, ja Was nie trawię, pewnie z wzajemnością, a do pruderyjności mam dalej niż do zostania czarnoskórym protestanckim prezydentem chin

Gość Briko83
Dziekuje, widac że jestes dojrzała emocjonalnie osobą. Kiedyś rzuce napewno, ale nie pod przymusem- zrobie to dla samego siebie:) Pozdrawiam