Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Briko83

Co o tym sądzicie, czy to normalne?

Polecane posty

Gość Briko83
DO ZUPAPOMIODOROWA Dziekuje, widac że jestes dojrzała emocjonalnie osobą. Kiedyś rzuce napewno, ale nie pod przymusem- zrobie to dla samego siebie Pozdrawiam

Gość Mała_Marry
PEWNIE że normalne, ja też napastuje mojego mężczyznę żeby rzucił palenie:) ale czasem jak widzę ,że mu się chce to sama mowie ''weź zapal jak musisz'' :D hehe a co do komputera to myślę ,że się martwi ,że nie będziesz miał czasu dla niej:) powiedz ,że chcesz przejść na kompromis:P palenie rzucisz ale powoli ale niech odpuści sobie komputer :D

Gość Briko83
Z komputerem to juz wogole jest paranojka, bo jak zagram 2 h tyg w sieci to max. Rozmawiajac o swoim życiu, powiedzialem jej ze lubiue sie w ten sposob zrelaksowac, a ona to podchwycila temat i ma mnie za jakiegos maniaka:) Boje sie że ja nie dla niej pisany...:(

Gość nocny doradca
kup elektryczny papieros nie będziesz śmierdział. A tą leliję odpuść sobie*. warunki od początku, jaja se robi? *chyba, że naprawdę dobrze ciągnie

Gość Briko83
Tyrzymam sie przy swiom, wydaje mi sie ze jest lekko pozchizowana na swoim punkcie, albo ja ją albo ona mnie :) Powinno jej na początek wystarczyć że mam szczere checi rzucenia i że szanuje ją nie paląc przy niej:)