Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pierwszy raz piszę

Jestem nienormalna

Polecane posty

Gość Pierwszy raz piszę

Zaczynam się siebie bać... A właściwie swojej intuicji i tego o czym śnię... Sprawdzają mi się sny ... dokładnie, w 100%, są to zazwyczaj ostrzeżenia... Nie jest to daja vu bo zawsze wczesniej bylo tak,ze z kimś na ten temat rozmawiałam...Po prostu czuję,ze coś jest nie tak i się wydarzy...Jakiś taki niepokój. Potrafi mi się śnić całą noc imię i nazwisko czyjeś....ktore pierwszy raz słyszę....nie znam tej osoby a potem się okazuje,ze Ona ma związek z tym, co się wydarzy w przyszłości.... Ma ktoś tak czy jestem psycholem?

Gość Przez grzeczność
Nie zaprzecze

Gość Pierwszy raz piszę
raz śniło mi się że...nie mogłam dłużej wstrzymywać..i się zsikałam w metrze..rano się budze, patrzę ...wszędzie mokro. Moja intuicja znowu mnie nie myliła...

Gość
To tylko twoje lęki, potrzebujesz pomocy, idż do lekarza.

Gość mukatsuku
ja mam tak samo, dlatego nigdy nie spie

Gość kokoszannnel
Mi sie chyba dwa razy w doroslym zyciu snilo, ze sikam (raz pamietam, ze gdzies za samochodem), a tu sie okazalo, ze sikam do lozka. I to ma byc proroczy sen? :o

Gość Pierwszy raz piszę
Yeah :D Czekałam na podszywy :D No, zrozumiałam, jestem normalna:] Mam wizje :D Ale z sikaniem podszywaczu trafiłeś w sedno:D Zazwyczaj daje rade przewidzieć kiedy to zrobię i udaję sie do wc:] Lęki?

Gość sikanie do lozka
a ja myslalem ze tylko mi sie to przytrafia

Gość Piszę pierwszy raz
Też to traktowałam zawsze z przymróżeniem oka... No ale to są takie realistyczne sny...Nigdy nie wyśnię nic dobrego....raczej ostrzeżenia i nie dotyczą tylko mnie....:] Usłyszałam już od znajomej,że mam wiecej o niej nie śnić:]

ee ja sie tez raz zsikałam bo mi sie sniło ze na klopie siedze ;)

Ja to też mam. Np twarz, której nie znam, a potem te osoba spotykam, poznaję... Czasem nawet po kilku latach. Też m.in. Przez to nie śpię. Join the club

Gość Pierwszy raz piszę
Lęki? no mam kilka np boję się starszych ludzi...bo kojarzą mi się ze śmiercią...a także odgłosu sokowirówki, wywołuje u mnie dreszcze a w nocy koszmary...

Gość Piszę pierwszy raz
Dobra, koniec tematu :D Bawcie się dobrze! Obym Wam nie wyśniła dziś,że jakiś gremlin wyżera Wam resztki mózgu :]