Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suddenly bauchschmerzen

Wyrostek robaczkowy?!?!?!

Polecane posty

Wiem , że powinnam napisać w dziale Zdrowie, ale tu więcej ludzi , więc moje pytania: - czy uczucie gorąca, ból po prawej stronie i lekkie osłabienie&trochę nudnośći to może być wyrostek ? miał ktoś to? jak się postępuje? ??

wyrostek??watpie...a dretwieja ci nogi??jak nie to...moim zdaniem to ciaza

nie srakę , bo jakbyś nie wiedział nieuku to gazy mi nieodchodzą, ledwo dwa bobki poszły, a brzuch dalej boli. zmierzę temperaturę :(

co wy tak z tą ciążą :( wczoraj mi zdrętwiały, ale boję się że bardziej drętwienie przypomina ciążę, o rany :( :( ale przecież w ciąży nie boli brzuch!

Gość raczej nie 55555
jak ja miałam wyrostek (już dawno temu) to brzuch bolał mnie STRASZNIE - tak, ze musiałam jechać na pogotowie i od razu poszłam na stół operacyjny. A wszystko rozegrało się w ciągu jednego wieczoru.

Gość poloz sie na plecach
i podciagnij lewa noge kolano do brody( pisze powaznie) jezeli dasz rade to zrobic to to nie jest wyrostek

Gość a właśnie że...
jak mój chłopak miał wyrostek, bolał go brzuch ale nie jakoś strasznie, miał nudności, nogę spokojnie podciągał (troszkę go bolało), ale i tak zawiozłam go do szpitala, zrobili mu badanie krwi - nie ma stanu zapalnego, ale i tak postanowili go rozkroić i dobrze, bo miał już rozlewający się. a objawy niewielkie.

Ja miałam wyrostek : Tego samego dnia, którego mnie złapało byłam operowana. Ostry niesamowity ból, gorączka 41st., zaburzenia świadomości. A Ty autorko nie pytaj się na kafe, tylko idź do lekarza! Tu Ci nikt nie pomoże.

Gość dokładnie bo
każdy może mieć inne objawy, a długotrwały ból brzucha to nigdy nic dobrego.