Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anika98

jak odzyskac bylego faceta???

Polecane posty

Gość ostatni komentarz ode mnie
a najlepsze jest to, ze ludzie po 5 latach zwiazku sie hajtaja, maja dzieci, wspolne zycie, a ta idiotka go rzucila, bo zaczla sie bawic. nie ma co - dorosla jest faktycznie, ale zaraz z morda wyskoczy, ze PRZECIEZ ONA MA 25 lat:D:D:D buahahahahahaha. gowniara. zamiast pogaac normalnie, to sie rzuca. po 5 latach takie sceny? to wy sie znacie, autorko, czy sie nie znacie? umiecie ze soba rozmawiac, czy nie?:D dzieckiem jestes, autorko. DZIECKIEM!!!!

Gość ostatni komentarz ode mnie
*bo zaczal sie bawic

a ja mysl;e ze ona wie jaki blad zrobila i dlatego chce go odzyskac za wszelka cene , kiedys bylam w podobnej sytuacji no i mi sie nie udalo, ale nie ma cio sie plaszczyc przed facetem miej swoja godnosc dziewczyno a go zostaw w spokoju niech zyje sobie wlasnym zyciem

Gość La bamba
Płaszczyć? Przecież to Ona go olała, nie na odwrót !!!

Gość i co dale
jak sie skonczylo?

głupiutka jesteś. Czyli rozstałaś się z nim żeby do niego potem wrócić? Moim zdaniem chłopak miał dość Twoich gierek - czas przedszkola macie chyba za sobą. Może dziewczyna którą spotkał była bardziej zrównoważona i dała mu bezpieczeństwo którego przy Tobie nie miał. 5 tygodni...przez ten czas można uwierz się zakochać, ba! nie słyszałaś o czymś takim jak miłość od 1-szego wejrzenia? Jedni wierzą, inni nie, ale znam związki, gdzie pary były z sobą po 6 lat, rozstali się, a chłopak po pół roku znajomości wziął ślub z inną. Życie...

Gość temat sie juz moze skonczyc
alessia11 - no wlasnie, po twojej wypowiedzi widac, czemu sie Tobie nie udalo. heh, jeszcze jej bronisz i mowisz, ze ma sie NIE PLASZCZYC. mimo "doroslego" wieku jestescie dziecmi... a narzekacie, ze sie wami faceci bawia. dzieci. dzieci. dzieci. a jak to sie ma skonczyc? ano tak, ze autorka juz sie pewnie tutaj nie wypowie, bo jestz a glupia, zeby zrozumiec, co zrobila. i tyle. a szuka poklasku dla swojego gowniarstwa.

Gość ech te babyyyyyy
autorka faktycznie sie popisala i stad uciekla:D hehehe, jeszcze w swieta chciala go rzucic....... DOROSLA, nie ma co:D

Gość do ehh te baby
ona taka dorosła a ty człowieku naucz się CZYTAĆ, w święta to chciała łaskawie WRÓCIĆ, a nie zostawić :o

Gość Ta jedna jedyna
Pierwsze co to ortografia się kłania. Udawałaś niedostępną to teraz masz za swoje.. !

Gość Alicjoszka__
trace wiarę w normalne dziewczyny ..

Gość gość
Wiem co czujesz, dokładnie wiem. Rozstałam sie z partnerem a zaraz po mnie zajeła sie nim moja koleżanka. Szalałam z rozpaczy, ale nie odpuszczałam. Przez cały nastepny rok starałam sie aby gdzieś przypadkiem mnie widywał, dbałam o siebie bardziej niz wcześniej, chociaz w domu dopadała mnie totalna rozpacz. W koncu przypadkiem dowiedziałam sie że się rozstali, znam go i wiem ze rozstanie ze mna było tylko pokazówka z jego strony, demonstracją a ze ona sie nim skutecznie zajęła to przystał na taki układ. Zrezygnował jednak bo to nie było to. Przeszłam do czynów - zamówiłam rytuał miłosny na http://urokmilosny24.pl. Odzyskałam Go. Teraz znowu jesteśmy razem juz dwa lata i nic juz nie wskazuje na to byśmy mieli sie rozstać ale zawsze pamietam tamten czas. Nauczyłam sie tolerancji, nie obrażam się z byle powodu i jak tylko zbliża się kryzys staram się zażegnac problem.

Gość gość
Związek to nie zabawa..... po co go rzucałaś skoro miałaś znowu do niego wrócić....błąd zycia.