Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo ja mam wolne czwartki

czy któraś z was też gdy ma okres śpi na osobnych łóżkach z facetem?

Polecane posty

Pierwsze trzy noce nie wysypiam się. Ciągle wstaję i idę wymienić podpaskę (tamponów używam przeważnie tylko wciągu dnia).....nie moge spać tak jak mi sie podoba, np na brzuchu, tylko skulam sie na boku i uważam żeby nim mi się nie przelało. Dlatego śpiąc w tym czasie z facetem to chyba bym oszalała, jeszcze gdybym miała jakąś plamę zrobić na naszym łóżku...no i o seksie też nie ma mowy w tym czasie. Przenoszę sie na trzy nocki na kanapę, czy któraś z was też tak robi?

Może zamknij się w izolatce na czas miesiączki. Pierwsze słysze o czyms takim. Reszta kobiet przypuszczam, ze jest normalna w tych sprawach.

To nie możesz użyć dużych, nocnych podpasek + tamponu?

Gość magdalena006
Ja uzywam tamponow w nocy i w dzien. Mozna z nimi chodzic do 12 godzin wiec nie widze problemow. Podpasek ostatnio uzywalam w podstawowce i nie wyobrazam sobie uzywania ich teraz a mam 29 lat. Spe z facetem w lozku, nigdy nic mi nie przecieklo a mam dosc obwfite miesiaczki+ uprawiamy seks nawet wtedy ale tylko analny.

Gość nie wpadłabym na to
większe podpaski + ręcznik na prześcieradło, żeby nie było plam ;)

może macie rację, chciałabym cały czas używać tampony ale martwię się że to jest niezdrowe

Gość ghctzdj
.........a my gdy mamy wtedy na siebie ochote to bierzemy prysznic i uprawiamy seks.:):):)

Gość śpimy razem
oczywiscie ciągle zdarzają sie wpadki -plamy na przescieradle,no ale na szczescie są proszki i pralki,co za problem wrzucic i wyprac?

Gość ale wy macie problemy
ja uzywam podpasek tych na noc i nic mi nie przecieka. a nawet jak czasem sie zdarzy to co za problem? wymieniam posciel i tyle. dla facetow (wiekoszosci) to nic strasznego i dziwnego....

Gość rtretertretreterrt
Rozbawił mnie ten temat. Na szczęście większość kobiet nie ma problemu takiego jak autorka. Haha ;)