Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kpwz

kto pracuje / ma staż w ZUSIE - pomożcie - odpowiedźcie...

Polecane posty

Gość kpwz

hej... od stycznia zaczynam staz w zusie... i mam pytanie czy ktos tam odbywał już staż? jak wam sie podobało? a moze ktoś pracuje? .... jakie sa tam zarobki? ...

Gość ....apia...
nie licz, ze po stazu w zusie bedziesz tam pracowac na stale :D tam dostaje sie prace po znajomosci i nie wiem jak generalnie pracuje sie w tej placowce, ale u mnie w miescie atmosfera tam jest podobno okropna :O

Gość nawspólniaczkaa
Ja miałam 6 miesieczny staz:) oczywiscie niema mozliwosci zostania,ale jak dla mnie bylo super,rewelacja,atmosfera i ludzie swietni chociaz wiaodmo ze nie wszyscy.Trafiłam na super zespół i uwielbialam tam chodzic,pomagac.Wiele rzeczy sie dowiedziałam,dopytywałam bo mnie to interesowało.Nawet teraz pół roku po skończeniu często wpadam tam w odwiedziny:)

Gość kinderkaa
a cos konkretnego chcesz wiedziec? co do zarobków to oni tez kokosów niemaja..na poczatku pracy dostaja na reke ok1000zł,potem wraz ze stazem oraz podnoszeniem kwalifikacji(zdaja egzaminy itd i to wcale nie jest takie proste niektórzy startuja po 5 razy) pensja im wzrasta ale i tak np osoba która pracuje 15 lat dostaje na reke jakies 1700zł oczywiscie inne pensje maja kierownicy ale to juz inna sprawa. a to czy zatrudniaja to praktycznie zawsze zalezy od placówki głownej w danym miejscu,nawet gdyby mieli braki i potrzebowali kogos a główny oddział powie NIE to nici z zatrudnienia..