Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eleonora z Brodnicy

Łysiejący faceci są wstrętni, a coraz więcej dzisiaj łysieje

Polecane posty

BOli to dlatego, że będąc młodym chce się wyglądać młodo, a łysienie dodaje gdzieś z +10 lat minimum. 🖐️ Do tego ogranicza mozliwości ekspresji. Jedyny image jaki pozostaje to styl na twardziela. 🖐️

Gość maślankaaaaa:D:D:D
To jest uwarunkowane genetycznie. A ty, tępa strzało jesteś miss, z wielgachnymi cycami i zero tłuszczu na udach? Opanuj się.

Gość Zuzanna Amelliiaa
Durna prowokacja jakiegos lysiejacego faceta. Wymyslcie cos bardziej orginalnego.

Gość refforma_..
łysy, niekatolik-odpada

Gość cxvx
rownie dobrze mozna powiedziec ze laska ktora ma celulit tez jest wstretna .. Na lysienie sie nie ma wpływu .

Gość cxvx
poza tym pokaz mi jedna kobiete ktora wyglada dobrze po 30 tce i nie ma zmarszczek i makijazu ? Nie ma takiej .. wystarczy ze zdejma te gwiazdy makijaz i juz wygladają oblesnie

Gość refforma_..
nie bulwersuj się tak, bo wyłysiejesz :)

Gość refforma_..
cxvx jesteś łysy :) ?

Gość janina to obciach
nie ma nic bardziej seksownego i pociągającego niż łysy facet :-P oh jak na mnie działają :-P oh oh

Gość U..uUUUrzekła mnie twoja story
Nom zgodzę się z Tobą. Nie każdemu to pasuje. Nie każdy ma też odwagę się tak obciachać. Znam 2 takich. Fajne człowieki hih

Dla mnie łysy facet może być, no chyba, że w główce jest pusto to wtedy odpada... mhm.. Podsumowując wniosek jest jeden dla męskiego problemu z łysieniem... albo kuracja środkami typu follixin albo akceptacja i ogolenie się na łyso. P.S Tylko nie utrzymywanie resztek włosów na głowie za wszelką cenę lub tupecik - to jest dopiero masakra :P

A co łysiejący to nie człowiek?Może byc bardzo sympatyczny, mieć wspaniały charakter i wiele innych zalet.Są gorsze rzeczy niż łysienie.

A co łysiejący to nie człowiek?Może byc bardzo sympatyczny, mieć wspaniały charakter i wiele innych zalet.Są gorsze rzeczy niż łysienie.

Gość Gej Marcin
Znany aktor Brus Łylys lepiej wygląda bez włosów.

Gość fox and fox
Mnie mnóstwo włosów wypadło i to bardzo wcześnie bo koło 20 było już niedobrze. Nie podoba mi się to ale żeby to znacząco wpłynęło na moje możliwości u kobiet, to tego nie mogę powiedzieć. Nie każdej się to spodoba i wcale się nie dziwię, ale nie każdą, to szczególnie razi. Włosy, szczególnie w miarę gęste, to piękna ozdoba, ale cóż robić :D

Gość dropset
ja lubie łysych hahah

Gość no pewnie ze to wada nie ma co
"gorzka żołądkowa to ludzie którzy usilnie próbują zrobić karierę zawodową ale im nie wychodzi- proste! pytałam czy tacy tez np. nie mają szansę na miłość, bo być moze dla autorki to wada podobnie jak łysienie? " pewnie, że wada, bo jak nie ma kasy, to nie ma miłości

Gość Jesli Łysol wybrzydza, chce
lale z duzymi cyckami, super zgrabnym tyłkiem - to to nie jest ok, bo sam ma geny jakie ma , a od laski oczekuje cyckow (na ktore ona nie ma wplywu) itp. Co innego jesli chce po prostu zadbanej dziewczyny - na to mamy wplyw.

Gość taka_prawda
Łysole to nędzne imitacje mężczyzn, wstrętne nędzne skurwiele:o

a co powiecie o tych ktorzy maja wlosy a gola sie na lyso naszczescie sa operacje tez lysieje ale i tak sie tym nie przejmuje mam lepsze powody

Gość a ja bym Ci pod choinkę kupił
karnet na fitness albo na siłownię, zamiast tabletek Ultra Slim. rusz tyłek, leniu:)

Gość mariner
temat to pdpucha autora -faceta! :) I na dodatek nie zna kobiet i ich nie rozumie ! LYSI FACECI SYGNALIZUJA SOBA SPORE DOSWIADCZENIE I POTENCJE:) ato wlasnie jest co kobiete podnieca tj swiadomosc tego ze facet rokuje nadzieje na ekscytujacy seksualnie zwiazek. JAK KTOS PISZE ZE lysina go odzrzyca to z pewnoscia gay-facet :)

Gość Jesteś Idiotką
Do autorki! Jesteś taka głupia i pusta że aż żal,do końca życia będziesz sama... Szkoda słów na cb

Gość lytości
znam facetów którzy lepiej wyglądają łysi / ogoleni na zero niż z dłuższymi włosami, jesli przedtem mieli np: głębokie zakola niskie czoło tonsurkę. Z łysiną można byc b. przystojnym.

Gość niekmtóre dziewczynki
nie wiedzą, że zakola i łysienie to niekoniecznie oznaka genów, czy choroby, ale duży poziom testosteronu w organizamie, tak samo jak włosy na klacie:) i seks lepszy z takim, niż ze zwykłym, wydepilowanym rtuchaczem z siłowni:D

Gość lysiejacy on
tez lysieje macie jakies rady na to?

Gość triks
A temat jest napisany przez grubą 90kilogramową kobietę

Gość MikolajRej
Ja powiem tak. W szkole średniej miałem w klasie dziewczyne ktora wogole mi sie nie podobala fizycznie (lekko przy kosci), za to miala fajny charakter. Po kilku miesiacach stala sie moja 1sza miloscia. Do dzisiaj o niej mysle chociaz minelo juz prawie 10lat od konca szkoly a ona wyszla za innego. Takze moral prosty. Autorko tego tematu nie zdziw sie jak zakochasz sie w lysym.

Gość Millllka-mi
Mi tez nie podobaja sie lysi a zuwazylam ze teraz faceci lysiaja bardzo szybko i juz 25- latek ma widoczne zakola. Jest to chyba typowa cecha genetyczna bialych mezczyzn. Na szczescie Azjaci, Latynosi nie maja tego problemu i czesto 40latek ma duzo bardziej geste wlosy niz polski 25-30 latek. Taka jest prawda i zadne cudowne szampony tego nie zmienia.

A ja od kiedy skończyłem 16 lat, to strzygłem się na łyso a teraz golę się na łyso, po prostu tak mi pasuje. Chudy nie jestem, masę mam, wiec zauważyłem że z włosami wyglądam gorzej niż bez.