Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola bola ola

zmarszczki mimiczne co polecacie

Polecane posty

Gość ola bola ola

co poradzicie dziewczyny 2 zmarszczki juz nie wiem co stosowac ma 30 l cera normalna znacie jakies kremy maseczki zeby chodz troche wypelnic wyprasowac te 2 bruzdy prosze ktora z was cos dobrego stosowala tanie drogie

Gość proponuje mikrodermabrazje
kilka zabiegów. A zkremów iwostin lub vichy

Gość astreger
mikrodermabrazja raczej poprawi wygląd cery,a nie zlikwiduje zmarszczki,chodzę 2 razy w roku na serie po 5 zabiegów co tydzień i jeszcze parę razy w roku,w znacznie dłuższych odstępach,jesli likwiduje jakiejs zmarszczki,to chyba te niewidoczne :-) stosuję też rózne reklamowane "cudowne" kremy-naprawdę rezultat jest mało widoczny (znaczy ja go nie widzę,tylko może jakbym nie używała kremów to wyglądałabym gorzej) a jak do tej pory pielegnowałaś twarz? bruzdy "poprawiłam" sobie rok temu w lekarza- wypełniaczem wiem,że będę zabiegi powtarzac

Gość Nie smiac sie
uwazac na mimike twarzy

bardzo fajnym kremem na pierwsze zmarszczki mimiczne jest Boswelox Loreala, świetnie 'wyprasował' mi zmarszczki i nawet bruzdy na czole ,tzw 'lwią zmarszczkę',kosztował coś ponad 50 zł...jest jeszcze Myokine Vichy,ale po pierwsze dwa razy droższy,po drugie naprawdę nie widziałam po nim żadnej ale to żadnej poprawy...te dwa kremy znam i przetestowałam na własnej skórze...polecam ten pierwszy :)

Gość gość
botoks to trucizna,polecam Bajkaline,przedłuza zycie do 1000 lat,polecam