Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam pojęcia

jak używać Loxon 5 na wypadające włosy?

Polecane posty

Gość nie mam pojęcia

Witam, czy ktoś z was używał Loxon 5%,pani dermatolog przepisała mi na wypadanie włosów ale zupełnie nie mam pojęcia jak tego używać?proszę o waszą pomoc

tak jak jest na ulotce napisane. max 10 strzykniec na glowe. bardzo uwazaj na oczy ! loxon absolutnie nie moze sie dostac do oczu !!!

Gość nie mam pojęcia
ale na suche czy wilgotne włosy?czy trzeba po tym umyć włosy?

Gość nie mam pojęcia
dzięki,a tak w ogóle to pomoże ten loxon 5%?jakie wrażenia

tak, pomoze jesli bedziesz stosowac regularnie. to bardzo wazne zeby nie przerywac, nie zapominac inaczej nie bedzie efektu.

Gość wielkie dzięki
czyli rozmumiem to tak 10 rozpylen na skore glowy,2razy dziennie,na suche lub mokre wlosy ,nie splukiwac?czy tak

tak doklanie ale moze nie rozpylen tylko robisz przedziałek i ciagniesz koncowka od poczatlu do konca przedzialku i dokladnie wcierasz rekami w skore , potem dokladnie umyj rece.

Gość nie mam pojęcia
super,wielkie dzięki za informacje mam nadzieję,że pomoże dzis pierwszy raz użyję chodziaż przeraża mnie fakt,że w pierwszyej fazie stosowania wypadanie wlosow moze sie nasili pozniej niby ma byc coraz lepiej

nie musi byc ze wypadanie wlosow sie nasila w pierwszej fazie stosowania ale moze to wystapic.

Gość gosc

hej, ja kupilam ten loxon kilka dni temu.stezenie 5% bo czytałam,ze 2 to zbyt mało.10 psikniec w jednej dawce, na moja glowe to za malo.Gdy zblizam cypek to psik jest na mini powierzchnie,a rozsmarowac sie nie da...natychmiast wsiaka.gdy robie to z ciut wiekszej odleglosci to przykleja sie do wlosow, unosi je wiec musze myc codziennie.

Przerzedzenia mam regularne,a nie tylko na czubku glowy.Nie wiem jaka jest przyczyna,moze niedobor cynku lub zelaza.

Powiedzcie mi jak wy stosowalyscie ten loxon i kiedy urosly pierwsze cebulki. bede wdzieczna