Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bvvbvbvbvb

Facet, który mi się podoba spał z 30 kobietami!!!

Polecane posty

Gość bvvbvbvbvb

Powtarzam wątek z rana bo teraz jest więcej ludzi i chcę wiedzieć, co o tym sądzicie. Dowiedziałam się, że facet, z którym kręcę spał z ok 30 kobietami (on ma 31 lat). Strasznie mnie to od niego odępchneło i obrzydziło. Mimo, że bardzo go lubię i pociąga mnie seksualnie nie wiem, czy ta wiadomość nie zaważy na zerwaniu tej znajomości :O Co o tym myślicie...? Czy przesadzam?

Gość Gangbang Miszczu
Jednocześnie czy po kolei?

Gość bvvbvbvbvb
W ogóle, w całym swoim 31 letnim życiu

Gość Gangbang Miszczu
Ja wydymałem więcej ale nikomu się o tym nie chwalę :P

Gość zzam
o fuuuj....tez by mnie odrzucilo.Tylko po co on sie do tego przyznawal? :D

Gość bvvbvbvbvb
Trochę wypiliśmy i mi powiedział, a na trzeźwo potwierdził. :O :O :O

Gość bvvbvbvbvb
Nie wienm, czy sobie z tą świadomością poradzę. No cóż...

To dużo, statystycznie. Dobrze byłoby, gdyby się przebadał, wiadome... A to, czy jego liczne kontakty seksualne w przeszłości z wieloma kobietami są przeszkodą dla Ciebie, musisz sama zadecydować.

Gość to swiadczy tylko o tym
jaki beztroski stosunek ma do seksu, traktuje go widocznie niczym sport bo wątpie by kochal wszystkie 30 kobiet:P

Gość bvvbvbvbvb
Badał się... obecnie jest czysty, ale cholera go wie, czy wcześniej czegoś nie miał

Może warto dać mu szansę, ale jednocześnie podchodzić z dystansem do tej znajomości. Tak, jak wcześniej ktoś napisał - raczej nie kochał tych 30 kobiet i z większością z nich sypiał dla czystej przyjemności, więc z Tobą może być podobnie:o Ale nie chcę tutaj prorokować ;)

Gość bvvbvbvbvb
Macie rację...

Jeśli się zdecydujesz na związek z nim, powiedz że oczekujesz trwałej relacji. I nie idź z nim of razu do łóżka :P Btw. w jakim wieku jesteś?

Gość hdveb
moze nie powinnas od razu sie do niego zrazac ;/ wiesz gdybysmy wierzyli we wszytsko co mowia faceci o sexie, i czego oni to tam nie robili ile nie wyruchali to juz dawno by im fiuty odpadly ;/ chyba ze jest ukrytym bajkopisarze, ja takich nie lubie -bylby skreslony ;/nie wiem jak mozna myslec, ze kobiecie to zainponuje (z szacunku bym ja chyba oklamala, z ebylo ich malo:P ) Nie dawaj mu pupci czasem, nawt jesli sie zejdziecie to neich pocierpi i poczeka ;]

Gość bvvbvbvbvb
Złoty - :D Właśnie kiedy od niego wychodziłam a on zapytał, czemu już idę, odpowiedziałam mu (niby w zarcie) że nie chcę być 31-wsza

Gość bvvbvbvbvb
Właśnie w tym rzecz, że on NIE jest przystojny :P

Gość bvvbvbvbvb
Znamy się od dłuższego czasu ale seksa nie było :P Zastanawiam się tylko, czy może tylko z mojej strony nie było :O

hmmm...... to może ma dużego...:o :D jeśli chcesz się zabawić to wal smiało :o :D

Gość bvvbvbvbvb
Z kasą u niego raczej krucho, więc ta opcja odpada. ;) Sama już nie wiem, być może bym się z nim zabawiła, dla samego sexu, ale jestem dziewicą. Dlatego chyba zrezygnuję. Nie jestem oszołomką typu "achhh chcę mieć magiczny i wyjątkowy pierwszy raz" ale on nie będzie chyba dobrym wyborem.