Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Kika-kika

O co mu chodzi?

Polecane posty

Niedawno poznałam w szkole fajnego chłopaka. W sumie mało się znamy, byliśmy raz na piwie w towarzystwie mojej koleżanki i naszego wspólnego kolegi. Ogólnie mówiąc chłopak jest bardzo nieśmiały i wstydliwy. Boi się sam do mnie napisac, odezwac się itp, tak twierdzi przynajmniej mój kolega, który chodzi z nim do jednej klasy. Pierwsza postanowiłam do Niego więc napisac, w sumie za kazdym razem szukałam jakiegos pretekstu. Pozniej zaproponowałam mu spacer. Spotkaliśmy się i... nie wiem co mam o Nim myślec. Z chłopakiem ciezko sie rozmawiało, ptraktycznie musialam ciagnac go non stop za jezyk... Sam zarzucił jakimś tematem może raz, góra dwa... Spacer trwał godzinę, trochę krótko, ale cóż.. Nazajutrz rozmawiając z naszym wspólnym kolegą, powiedział mi on, że "mój" wymarzony stwierdzil,ze nie mial o czym ze mna gadac a ja gadlam z nim tylko o szkole. Heh, uwazam ze to bylo i tak duze poswiecenie z mojej strony, bo on w ogole byl jakis przymulony i niezbyt rozmowny... A szkola to neutralny temat... Probowalam tez gadac z nim o czyms innym, ale on odpowiadal krotko lbo jakies polslowka... ;/ Wiem,ze mu sie podobam i zalezy mu, ale dlaczego on się tak zachowuje i oczekuje,ze to ja zawsze bede pierwsza do niego pisac i cos proponowac? To powinno chyba dzialac w dwie strony, prawda? Co mam teraz zrobic, bo juz totalnie nie wiem ;/ Prosze o pomoc i z gory dziekuje...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować