Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowa14

Mikołajki w szkole

Polecane posty

Gość anonimowa14

Cześć,mam mały problem.Za jakieś 2 tygodnie mamy mikołajki w szkole.Wypadło że ja mam koleżankę o bardzo wymagającym charakterze,że tak to nazwę.Kompletnie nie wiem co mam jej kupić.Kwota jaką możemy wydać jest niewielka bo tylko 20 zł.Wiem że lubi cos typu kosmetyki,ubrania,ale tego w domu maa ogromnie duzo.Jakies pomysły a prezent?;)

Gość .....ot ..co.....
kup jej rekawiczki, ktore pasowalyby jej do kurtki (o ile nie ma calego zestawu szalik-czapka-rekawiczki)

Gość kotekkkkkkk
może coś własnej roboty, poszewka na poduszkę, ramka na zdjęcia z zdjęciem całej klasy i podpisami , perfum, kolczyki, breloczek, figurka,obraz

Gość Weronika- weronka
weź szare pudełko napełnij sianem, lub podartymi gazetami włóż ładną maskotkę pieska, kotka, daj jej z uśmiechem masz żywe zwierzątko koszatniczkę, króliczka i itp u mnie się sprawdziło mieliśmy zrobić sobie takie zabawne...

Gość .alice in chain.
figurka i perfum odpada! zazwyczaj figurki sa tandetne i laduja gdzies na dnie szafy. co do perfum to za 20zl nic dobrego sie nie dostanie. co najwyzej probke :O mozesz jej jeszcze kupic jakas porzadna swiece

Gość gdzie mieszkasz
Moze skoro lubi kosmetyki to jakiś zestaw sól + płyn do kąpieli, jakieś kulki musujące do kąpieli coś takiego. Niezobowiązujący prezent.

Gość mfsdmsfs
Kup jej jakaś przygłupiasta zabawę towarzyską, bo jak ona taka wymagająca, to i tak wszystko ma - a tak to przynajmniej bedzie troche smichu.

ja stawiam na książki :) to dobry prezent na każdą okazję

Gość anonimowa14
Pomysły jak narazie fajne,podobaja mi się,ale raz jak było coś typu prezent i dałyśmy takiej dziewczynie kosmetyki,zestaw do kąpieli i perfum to ta sama dziewczyna co mam jej kupić prezent stwierdziła że benadziejny jest prezent typu perfumy...it bo to wychodzi na to jakby dziewczyna się nie myła i brzydko ood niej pachniało.

Gość anonimowa14
HeHe,powiem tak,ona jest jedynaczką,taki narcyz zapatrzony sam w siebie.Jeeśli ma to pomóc to jest otyłą osobą,koledzy sie z niej śmieją,zresztą my dziewczyny też.Olewamy ją,ale strasznie lubi kablować więc po co zbędne kłutnie.Ogólnie w klasie jest wyśmiewana,ale wymagania to ona ma.Gusstu na pewno nie,co widać po jej ubiorze.

Gość wazzzelllina
U nas raz jeden chlopak dostal plastikowy, wielki traktor z przyczepką i był zachwycony. Było to w liceum.

Gość anonimowa14
Jak bym była to bym kupiła jej jedzenie takie jakie ona naj..lubi(tak mi koledzy podpowiadali)Ale nie zrobię tego,postawie się na jej miejscu,chociaż przyznaje że jest czasem nieznośna.

Gość wazzzelllina
No to jej kup bilet do kina, w multiplexach mają czasem takie zestawy - do wykorzystania od-do, na dowolny film - plus jakis tam napoj i fryty czy coś

Gość anonimowa14
Chodziło mi o chamstwo.Że jakbym byla taka chamska...

Gość .....ot ..co.....
kup jej cos uniwersalnego, ja bym postawila na swieczke badz rekawiczki

Gość gaja23
A w moim gimnazjum w Warszawie Mikołajki drętwe i na dodatek przy choince na której zamiast bombek wisiały zużyte puszki po coca-coli. Prezenty pod nią porozrzucanei od wiadomych osób. Obciach i nuda.