Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pozytywny

szaleństwo życia

Polecane posty

chciałem tylko napisać co teraz czuję Leżę skuty w bólu, czuje się jak zwierze osaczone i ujęte w wnyki kłusowników , jestem rozdarty , rozszarpany przez demony (miłość, nienawiść , gorycz i szaleństwo) tym jest miłość, Szaleństwem w sztuce pt. „życie” Otacza mnie odchłań , cierpienie i samotność , wszyscy widzą nie to co czuję a, to co chcą widzieć, a ja wołam help!!! Nikt nie słyszy , nikt nie pomaga, przyjaciele sa dalego , a wrogowie tuż tuż , niedługo bramy się otworzą i…. ciemność zaleje ostatnie pokłądy nadzieji i światła. Teraz to się dzieje ze mną!! Lecz chcę powstać jak feniks z popiółów , czekam tylko kedy się spalę….!

Gość powiedz
czy Ty nie masz czasem na imię Bartosz?

Gość bedzie dobrze
bo jak moze byc inaczej?:) masz swinski gryp?:P

Gość nana.plus.21
A ja czuję dokładnie to samo od ponad roku... i ... nie mogę się spalić, chyba tylko ze wstydu. Kochana i znienawidzona, pożądana i odtrącona, jak parszywy pies, otoczona przez fałszywych przyjaciół niczym spłoszona sarna uciekam w odchłań marzeń przed dzikiem... Kocham młodszego faceta... Miotam się między nocą a dniem, między własną namiętnością a obojętnością innych. Ktoś obok pisze tę bajkę życia, a ja mam w niej rolę drugoplanową, fatalistyczną i nie mogę zmienić scenariusza...

ludzie widza to co chca tak? A to widzisz w wiekszosci nieprawda bo to jak odbieraja nas in\i zalezy glownie od tego jak sami siebie odbieramy i ludzie to wyczuwaja

Gość gadane to ty masz
"Lecz chcę powstać jak feniks z popiółów , czekam tylko kedy się spalę….!" Znaczy sie co? szukasz nastepnej? Jeszcze mlodszej. No to musi byc nieletnia. Uwazaj po mozesz pojsc za to siedziec

Gość sdgfjhagfjegarfjaes
beznadziejny człowiek:P... wracaj do kochanki a zona ma jeszcze szansę na ułożenie sobie zycia z kimś, kto nie bedzie jej zdradzał i znosił do domu ewentualnych chorób od przygodnych nic nie wartych szmat:P

powiem tak, dzis mam kaprys i powiem mam w dupie wszystkich "swietych" i wszystkie "święte" poprostu mam wszystkich krytyków w dupie i nie zależy mi na waszym zdaniu , olewam was! i tyle miłem ochote cos napisać , a was "swiete krowy" mam w d_upie! no to tyle! smieszni niby ludzie forum, boicie sie pokazać siebie i napisac coś o sobie , są wyjatki!!! (jesteście ok i pozdrawiam) nie rusz mnie nic , dzieki wam "swietym" zaczynam sie spalać , dzieki!! na tym mi zależy!

Gość nana.plus.21
Nie spalaj się jeszcze, cóż po popiołach, jesteś pewien, że powstaniesz...

masz nas w dupie na nasze nieszczescie :O 'sztuka' mialka, tekst pretensjonalny. jednym slowem: zenua. zrob cos dla ludzi i nie dziel sie tym bo az zal czytac.

Gość wertyuhjnm
masz moze na imię ..:) nie zdradzś Cię

jestem pewien na maxa! ze powstane , juz to czuje ! wstane i bede a, co mnie nie zabije to mnie wzmocni. czuje ze power wraca!

do polejka nie nie mam cie w dupie mam w dupie wszyskich pomarńczowych ale takich którzy potrafią tylko rzucić kamień i uciekac zeby nikt nie widział kto to! i takich czarnych też! to dupki! a ja mam zamiar cos zmienić !

polejka ! alem krytyk z Ciebie marny i miernota jedno zdanie i kilka słów bez skaładni, fatalnie , :( jaki pan taki ... takie wypowiedzi edukuj sie a juz za pare lat dasz rade@ hmmm , mam wkurwa i tyle!!

nie unos sie tak bo ci cisnienie skoczy i zdecyduj sie czy masz mnie w dupie czy nie (i tu posluchaj swojej wlasnej rady bo to co mi zarzuciles mozesz wlasnie podpiac pod swoje wypowiedzi).

nie nie , ciśnienie w normie , jeśli cie uraziłem to sorry , ale mam dzi jakis taki dzień w.k.u.r.w.a! a poza tym zajebiście jutro juz piatek!

Gość a dlaczego zaraz
Nie wariuj. To minie, wszystko na szczęście mija. Kiedys się wszyscy uspokoimy, taka kolej rzeczy. Masz cos co mnie trzyma w trudnych chwilach: http://www.youtube.com/watch?v=-caOPU26rxU P.S. rozumiem cię. Dobrze.