Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lahaina

Czy on chcial mnie tylko przeleciec?

Polecane posty

Gość lahaina

Moze mi ktos wytlumaczyc dlaczego faceci ktorzy chca tylko seksu bawia sie w podchody i mydla kobiecie oczy? Poznalam faceta, wydawal sie bardzo zainterestowany, umowilismy sie raz na kolacje, bylo bardzo przyjemnie. Po czym on sie zapytal kiedy bedziemy sie kochac. Ja powiedzialam, ze nie wiem, zalezec to bedzie od paru spraw, atmosferty tego jak sie bede czula itd. Powiedzialam mu ze uwaza iz to za duzo zachodu i chce sobie darowac to nie ma sprawy. Po czym on do mnie potem znowu pisze czy nie chce sie z nim spotkac. Umowilismy sie na pare drinkow, bylo super, nie moglismy sie od siebie oderwac, potem w samochodzie calowalismy sie, nawet laske mu zrobilam (bez polyku bo nie lubie). Po czym on stwierdzil, ze mam mu znac jak chce sie spotkac i dal mi do zrozumienia, ze oczekuje iz dojdzie do zblizenia. W koncu ja sie odezwalam czy nie chce sie spotkac na kawe, bylam akurat w jego okolicach, odpisal jakas scieme, ze zle sie czuje i ze rano musi wsatc. Przez prawie trzy tygodnie nie bylo ani widu ani slychu, wiec ja juz sobie w sumie darowalam. Po czym on do mnie zadzwonil... pewnie nie mial nikogo innego do bzykniecia, wiec stwierdzil, ze jeszcze raz sprobuje. Przez telefon nie mialam odwagi mu powiedziec co o tym mysle wiec napisalam mu maila. On mi odpisal, ze bardzo go to dziwi, ze poczulam ze on chcial ode mnie tylko jednego i ze on wcale takich zamiarow nie mial. Czy naprawde faceci musza byc az tak obludni, czy moze ja jestem za bardzo podejrzliwa? Co o tym myslice?

Gość Czarownica1456
nawet laske mu zrobilam (bez polyku bo nie lubie ale jesteś bezpośrednia.. obrzydliwa :O

a czemu obrzydliwa? Jakby napisała "pieściłam go ustami" to by już nie było obrzydliwe?

Gość lahaina
No wlasnie, dlaczego obrzydliwa? No chyba po to jest to forum, zeby nie owijac w bawelne, a poza tym chcialam dac calkowity obraz sytuacji.

Gość bo kobiety tak lubią

Gość Krecik2
Gdy kobieta uprawia seks oralny z facetem w samochodzie to czego innego on się może po niej spodziewać na kolejnym spotkaniu, chyba oczywiste.

Gość lahaina
A kto powiedzial, ze go nie znam? Podchody do mnie robil juz jakis czas. Wez sie troche wyluzuj i moze wejdz sobie na jakies forum o smurfach i biedronkach.

Gość TomcioPaluszekWRCK
Nie szanujesz się w ogóle i gdyby mi się taka trafiła to bym chciał ją jeszcze jedynie zaliczyć i nara . pustak

Gość TomcioPaluszekWRCK
nawet nick masz taki, jak twoje hobyy.. lubisz robic LACHY , Lahaino :D:D

Gość lahaina
O popatrz jaki ty bystry jestes Tomcio :-)

Gość TomcioPaluszekWRCK
hobby* no tak, takie jak ty są do jednego i nie widzę w nich materiału na żonę czy matkę.. ile masz lat 15?

A niech se robi loda jak jest przez to szczęśliwsza. Bo ten facet chyba jest, dwie szczęśliwe osoby na świecie to spory kapitał :) A AIDS przez orala nie złapie więc kolejny plus :)

Gość termos
nie dziwie sie ze po lasce na seks liczy bo laska to tez SEKAtyle ze oralny ;P

Gość Krecik2
Z tym szanowaniem się i szmaceniem to chyba wam odbiło. Dziwi jedynie naiwność autorki, gdy znajomość zmierza w stronę intymności to naturalnym zjawiskiem jest postęp tzn. po seksie oralnym należy oczekiwać pełnych zbliżeń. A czy on po skonsumowaniu znajomości on ma zamiar wchodzić w związek nie tylko intymny to kto to może wiedzieć.

Gość lahaina
TomcioPaluchu, pewnie cie to bardzo zdziwi, ale ja tez o tym facecie nie mysle jako o materiale na meza i ojca moich dzieci. Po prostu go lubie i bardzo mnie pociaga fizycznie. Ale niestety kobiety tak maja, ze jak wyczuja, ze facet chce je tylko bzyknac to im od razu ochota przechodzi.

Gość przecietniara
Rozbawiłaś mnie hahahhahahhaah.Czy wy kobiety rodzicie się takie głupie,czy w czasie dorastania,coś na główkę spadło? hahhahhahWstyd ,wstyd,wstyd !!!!!

Gość asiowiczka
oczywscie,ze chciał Cię przelecieć facetowi jesli zalezy to nuie milczy 3 tygodnie tylko chce Cię jak najczesciej widywać

Gość niedalamsie
wiec tak spotkalam sie z pewnym chlopakiem pierwsze spotkanie okazalo sie super wydawal sie sympatyczny ogarniety duzo nas lonczylo miko spedzilismy czas rozmawiajac na rozne tematy wiec zgodzilam sie z mim umowic nastepnego dnia . Probowal mni obmacywac nie dalam sie ale on sie nie poddawal alei tak mu to nie wyszlo chcial czegos wiecej niz zwykly pocalunek gdy zrozumial ze nic z tego dal sobie spokoj i dalej rozmawialismy. Teraz sie ni e odzywa rozumie to tak ze tylko chodzilo mu o to zeby mnie przeleciec???

Gość Polowanie
ma na imię Ola? :D