Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nie mam sily12

Rozpada mi się związek...

Polecane posty

Gość juz nie mam sily12

Jestem z nim prawie rok. Od pewnego czasu ciągle sie kłocimy..doslownie o wszystko...ostatnio ciagle mi jakies przykrosci robi... jakos czuje w kosciach ze to juz koniec..dzisiaj sie go spytalam czemu sie tak zachowuje i czy to specjalnie robi powiedzial ze nie wie.. przykro mi ot po prostu..;/

Gość amingora
typowe męskie zachowanie:O

Gość juz nie mam sily12
Szkoda mi tego wszystkiego..na początku bylo jak w bajce..ale teraz szkoda gadac.. mam wrazenie ze przez to swoje zachowanie prowokuje mnie zebym to ja z nim zerwala..tylko dlaczego mi nie powie tego prosto w oczy sam... o milosc nie bede żebrac..

Gość juz nie mam sily12
:(

spoko, mam tak samo... on mowi że skoro tak na niego narzekam to dlaczego nie zerwe. za chwile mowi że on nie chce sie rozstawac, że mnie kocha. i nic nie robi żeby było miedzy nami lepiej.,...

Gość juz nie mam sily12
jusiax przykro mi... ;/ chora sytuacja ja nie wiem taka jakas przybita jestem ;/

współczuje..... temat rzeka więc nawet nie ma co się rozpisywac.. powiem ci tak,nie jesteście ze sobą zbyt długo(wiem,wiem szkoda i tego roku)nie macie dzieci,wspólnego biznesu,mieszkania itp.. w takiej sytuacji to juz połowa sukcesu by jakoś zakończyć to"coś" uwierz,ze kiedy nie ma tego co wymieniłam jest zdecydowanie łatwiej zakończyć związek! owszem uczucia poważna sprawa,ale wygląda mi na to,ze zwiazek raczej nie przetrwa..... poszukac odpowiedniej chwili i przeprowadzić poważną rozmowę.... a później czas pokaże w która stronę trzeba isć......

Gość juz nie mam sily12
Dzieki PeneLoppe za te slowa..zdaje sobie sprawe z tego wszystkiego... ale strasznie mi ciężko.. ale wiem ze lepiej nie będzie..a jak juz to tylko przez chwile.. ;/

Rozumiem Cie, ja jestem ze swoim chłopakiem ponad 2 lata i tez sie teraz ciagle klocimy... mam wrazenie ,ze mu juz nie zalezy... tylko udaje.. ale szkoda mi czasu spedzonego razem... i go kocham... Jesli ktos mowi ,ze rok to malo.. wcale nie.. Nie wiem co mam Ci doradzic.. pogadajcie szczerze moze cos sie wyjasni...

dla mnie rok to mało w porównaniu z nieszczęściem jakim jest np.ruina związku z dziećmi.... mimo tego,ze jest serce..są uczucia to nie ma tego o czym pisałam. masz szansę nie osiągnąc dna rozterek i rozpaczy w razie definitywnego końca...