Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dejzi80

jestem biedna!

Polecane posty

Gość dejzi80

jest mi strasznie smutno bo jestem biedna nie stac mnie na nowa komorke i na laptopa.Załamuje sie coraz bardziej jeszcze wczoraj okazało sie ze nie bede mogła jechac do SPA:(,nie wspomne o tym ze na karnet do solarium wydalam ostatnie grosze i do konca miesiaca zostalo mi 5o zł:(moje zycie jest ciezkie:(

Gość oj tak jesteś biedna
współczuję

Gość myniaaaaaaa
jesteś żałosna b/k

Gość spoko ziomal
ej ta prowokacja juz chyba tutaj byla

Gość dejzi80
widze ze nikt nie łaczy sie ze mna w bolu:(dla mnie to naprawde jest wazne czy ktos to rozumie?

Gość larix decidusa
tak kurwa a ja niemam na piwo i co huj z solarium czy spa kurwa napil bym sie browara kretynko i co

Jakby faktycznie tak bylo to nie wydawalabys kasy na karnety do solarium.Mi po oplaceniu wszystkich rachunkow zostaje 300zl na caly miesiac na zycie i nie placze.Kazdy ma swoj los w swoich rekach.Napewno nie bylabym tak glupia zeby kupic karnet do sol wiedzac ze za te pieniadze moge kupic cos pozyteczniejszego.Porazka :/

Gość dejzi80
dobra nie denerwujcie sie to byl zart wlasnie niedawno przeczytałam cos podobnego w gazecie i to raczej było na powaznie dziewczyna ma takie wlasnie zyciowe problemy :)sorki to byla prowokacja dla spoleczenstwa,trzeba tepic takich pustych ludzi:)

Gość Erystoferis
A ja nie jestem ani biedny, ani bogaty. Zarabiam 7000zl na reke, na miesiac, wydaje 3500. Zostaje 3500 miesiecznie, ale ani to duzo, ani malo. Palacu nie wybuduje, Maybacha nie kupie. Eh, co za zycie.

Gość dejzi80
gratuluje:)i zycze wiecej kasiorki:)