Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sebol

co zrobic zeby moja dziewczyna miala orgazm

Polecane posty

Gość sebol

ej dziewczyny mozecie mi pomuc jestem z moja dziewczya rok i mamy taki problem ze ona nie ma ograzmu wsumie kochalismy sie 5 razy i za karzdym razem nic i nie wiem czy to moja wina jedyne co wiem to to ze zle sie z tym czuje bo czemu ja mam tylko czerpac z tego przyjemnos a jej tez chce zrobic dobrze i przedewszystkim nie chce jej strac wiec prosze o pomoc jakies podpowiedzi

Po pierwsze: nie znasz punktów erogennych jej ciała. Po drugie: 5 razy to trochę mało. Po trzecie: zrób grę wstępną (masaż pleców, stóp, ud, całuj szyję, uszy, piersi i co tylko przyjdzie Ci do głowy) może trwać nawet 30 minut lub dłużej, mówiąc kolokwialnie rozpal ją. Po czwarte: zrób jej dobrze ustami (wtedy powinna mieć pierwszy orgazm ale nie powinieneś poprzestać na jednym). Po piąte: możesz przejść do klasycznego seksu pamiętając o stymulacji łechtaczki palcami. Po szóste: myśl by dać jej najwięcej przyjemności, zapomnij o sobie (tym samym odciągniesz w czasie swój orgazm) Jak to nie pomoże to nic nie jest w stanie jej rozpalić. Optymalna liczba orgazmów powinna wynosić około 4-5 do 7. Amen

Gość żal żal żal
brokensolgal...... Żal mi Cię napisalas. Temat ze jesteś dziwkoł i ze marzysz o normal live a tutaj piszesz ze mialas faceta rok Albo tamto to była prowokacja albo to tutaj jest kłamstwem

Gość brokensolgal
a co ma to do tego?!?wtedy jeszcze nie bylam!!

Osiągnąć orgazm to nie taka prosta spraw. Najważniejszy jest klimat- zabierz ją gdzieś żeby wiedziałaże nikt wam nie przeszkodzi,jakieś dobre wino, rozmowy i dopiero zacznij. Dużo pieszczot. Dla niej będzie ważne, że dobrze się czuje przy tobie.

Gość Type
Pomóc to ja ci mogę poszukać słownika!

Gość gość
" Type dziś Pomóc to ja ci mogę poszukać słownika! " x x x 🌻