Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolopop

Tabletki antykoncepcyjne!

Polecane posty

Gość lolopop

Witam serdecznie, mam troszkę nietypowe pytanie... Więc, zamierzam rozpocząć współżycie, w tym celu udałam się do ginekologa, zrobił mi cykl badań, mających określić czy mogę przyjmować tabletki antykoncepcyjne, niestety z powodu święta wyniki mogłam otrzymać dopiero w piątek (wraz z receptą). niestety, jak na złość dostałam miesiączkę dzień wcześniej, z powodu, że miałam dość długie cykle (40-54dni) postanowiłam już w piątek zacząć brać tabletki, chciałam utrzymać celibat, do końca kolejnej miesiączki, ale moje libido znacznie wzrosło po tych tabletkach! Szykuje mi się romantyczny weekend nad morzem, i nie wiem czy mogę bez problemu uprawiać seks (z dodatkowym zabezpieczeniem w postaci prezerwatywy!) dla mnie najważniejsza jest jak najmniejsze prawdopodobieństwo zajścia w ciążę! Mam nadzieje, że mi pomożecie, niestety lekarz odp mi trzy po trzy.

Gość lolopop
i zapomniałam dodać, niestety nie mam ulotki- nie dano mi jej ponieważ miałam receptę na tylko 2. plastry tabletek, a w opakowaniu były 3.

nie napisałas jakie tabletki bierzesz. wpisz w google ich nazwę i ulotka, w ten sposób znajdziesz ulotkę.