Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kogo jeszcze no kogo

kogo wkurwia bazienka ?? prosze sie wpisac

Polecane posty

Gość bazienka ty jestes
anonimowa? no proszeee... przeciez kazdy widzial Twoje zdjecia, widzieli Twój caly profil na nk!

Gość A ni kabel USB
potwór nie potwór -ważne że ma otwór :-) i na drzewo nie ucieka :classic_cool:

no to chyba ja powinnam pisac na bazienke jakby mi za skóre zalazła nie? a jakos nie zauwazyłam...boby baciory dostała na goła ;) KRÓL JEST WIELKI

Gość tojednak fakt ze psychologowie
maja nie rowno pod sufitem :( i jak taki czlowiek ma zaufac tej osobie w przyszlosci :(:( bazienka skorzystaj sama jeszcze raz z pomocy psychologa twoje zycie juz cale na kafe opisalas :O ja to uwazam kafe jako zabawe czytuje rozne tematy rzadko sie wypowiadam , ale dziewczyno naprawde brakuje ci 5 klepki choc fakt czasami piszesz jak jest prosto z mostu :D ale czasem... ps nie mam czarnego nicka :)

Gość a skad wisz dziewczyno ze Cie
nie znam? akurat dużo osob z Twoich okolic moglo zobaczyc to, czytac o Twoich lonowcach... anonimowa bys byla gdyby nikt nie wiedzial skad jestes, jak wygladasz itp...

Gość abraja ty tu
z macierzynskiego na ogolny . tam dopiero powypisalas glupoty , jak byscie czytali miesiac temu jakie ona recepty dawala jak wrobic faceta w ciaze :D:D:D i ciebie nic nie boli nawet twoj wlasny porod :P ale cie lubie :P

Gość a skad wiesz dziewczyno
*wiesz - zjadlam litere. i tez nie mam czarnego nicka

Gość popieram popieram popieram
a skad wisz dziewczyno ze Cie nie znam? akurat dużo osob z Twoich okolic moglo zobaczyc to, czytac o Twoich lonowcach... anonimowa bys byla gdyby nikt nie wiedzial skad jestes, jak wygladasz itp... 100% racji gdyby jej znajomi to wyczytali :O strach pomyslec

a zgadza sie zgadza mam nadzieje ze me recepty sie przydały no i faktem jest PORÓD NIE BOLI he he!!!!!!!!!słowo Abraji

Gość autorko
jesteś beznadziejna! ciekawe jak długo myślałaś nad tym do kogo by tu się dzisiaj przypierdolić

Gość abraja ty tu
no :P ale tys szalona abraja jestes :D:D ale cie lubie :P:P nie mam nic przeciwko tobie :)

napisałabym ci co i jak ale ostatni sie dowiedziałam ze poród nie nie bolał gdyz iz mam pipe tak rozjechana ze klaszcze w niej sobie no i zadowalam sie kjem bejsbolowym ;) mnie nie bolał rodzłam 35 minut ;)

hej a nie jestes ta laseczka co jej pisałam ze ma owinac facetowi ptaka folia alu i pozmarowac mu jadra pasta do zebów ;) ;) ;)???

Brzydula- może bazienka zostanie twoją synową , dobra taka przyjaźń między teściówką a synówką :-P

Gość psychol w formacie jpg
ja bazia lubię :classic_cool: chyba dlatego, bo studiuję psychologię, a kiedy tracę nadzieję w ten kierunek, to zawsze rzuca mi się w oczy jej produkcja w tematach wymagających interwencji psychologicznej i od razu mi wiara wraca :D

aliksandra-chyba Bazienka nie jest odpowiednim wieku:P poza tym bede okropna tesciowa:O:P no i synek dluzej juz jedna ma a on jak mamma staly w uczuciach:P

ooo bazienka widziałam twoje powiedz to widze ze masz tez rgazm jak ja jak patrzysz na pattisona lol a tak na marginesie kto to jest ten pattison?jakis jancio wedrowniczek czy co?

Gość Patciro Ricarado
pokażcie jej profa na nk też sie posmieje ;p co do czarnych nicków. ja mam ich tyle a i tak żaden niesławny więc co to zmieni...

Gość czytalam ten topik o pascie
abraja (kocicapl@interia.pl) hej a nie jestes ta laseczka co jej pisałam ze ma owinac facetowi ptaka folia alu i pozmarowac mu jadra pasta do zebów ??? powalilo mnie z nog :D:D:D ( to ja co sie wczesniej wpisalam ) nie jestem tamtejsza autorka ale czytalam :P

po jakiemu ty do mnie mówisz? ;) ja wole don pedros makutas posampas

Gość hau hau hau szczekajcie
za bazienka ktora klatwy odprawia hau hau

czytalam ten topik o pascie to ten topik jeszcze jest? masz go gdzies?

abraja (kocicapl@interia.pl) czytalam ten topik o pascie to ten topik jeszcze jest? masz go gdzies? nie :( przegapilam go i nie pamietam tytulu , bo nie bywalam pozniej na kafe ale poszukam kiedys byl fajny :) taki swojski :P:P

napewno gdzies jest jeszcze ten topik ;) ale to teraz szukac w stogu siana ale ty go mialas w ulubionych ??? pamietam :)