Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pazurzak

zolka mi paznokcie

Polecane posty

Gość pazurzak

u stop- te najwieksze od gory. watpie ze to grzybica bo zadnych innch zmian nie mam. raz tylko w paznokciu zrobil sie jakby maly obszar powiertrza ktory jak zaczelam grzebac to zdarlam razem z polowa paznokcia. w ogole paznokcie zrobily mi sie duzo bardziej miekkie. ale nie liczac koloru nie mam zadnych innych zmian

Gość rzuć palenie

Gość tak niestety moze byc
ja tez mam zolte paznokcie, w dodatku b.grube, z ciemnymi plamkami i przebarwieniami, ale tylko na duzych palcach u nog. Kosmetyczki, dermatolodzy u ktorych bylam nic nie umieli zaradzic. Sprobuje takiego lakieru wybiekajacego z Scholla, nie wlecz, ale zakryje zolta plytke

Gość co ci sie robi
z paznokciami????????????????????????

Gość tenlakier
scholl mowisz nie pomoze? bo tez mialam go kupic. no wlasnie nie wiem co z nimi. zrobily sie miekkie a kruche zarazem.

Gość ech te
scholl się stosuje w ten sposob,ze najpierw ściera się trochę paznokieć koncówką z papierem sciernym ,pozniej smaruje czymś płynnym,a jak to płynne wyschnie-nakłada lakier-tylko ten lakier to jest do doopy,raczej nie lakier,tylko błonka,którą za chwilę możesz sobie pozrywać-schodzi płatkami używałam tego,bo paznokcie mi zżółkły od lakierów do paznokci-lata malowania,bez podkładu,teraz przeważnie mam paznokcie pomalowane lakierem wybielającym (jest przezroczysty z fioletowym refleksem),a jak nakładam kolor-to obowiązkowo z podkladem-i tak juz od dwóch lat i muszę powiedzieć,ze płytka paznokciowa niespecjalnie się wybieliła-może jakas poprawa jest,ale niewielka Ty,jak sobie zdarłas ten paznokiec,to najpierw musisz poczekac,az się zregeneruje,zanim zaczniesz cokolwiek z nim robić

Gość gffd
odrosl mi juz dawno. tylko wlasnie na koncu zolty sie zrobil. to samo drugi ale zadnego urazu nie bylo