Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

meg85

jak zarobić w internecie

Polecane posty

jeżeli macie ochotę zarobić troszkę kaski nie wychodząc z domu, wystarczy kliknąć w link http://bux.to/?r=meg_k85 zarejestrować się i klikać w reklamy. Za każde kliknięcie dostajemy pieniądze. Nie są to duże pieniądze, ale lepsze to niż nic:) ja już tak zarabiam przez dłuższy czas, a co najważniejsze: to naprawdę fajna sprawa a zabiera zaledwie 10 min. dziennie:) spróbujcie:) i przekażcie dalej:) http://bux.to/?r=meg_k85

Gość fsgsdg
chcesz miec więcej kasy na wydatki? Odłącz neta. Cu

Gość Michał_Katowice
Ankiety i inne śmieci to syf ! Każdy to wie, można zarobić grosze tyrając przy ekranie. Wejdzcie tutaj : www.jakzarabiambezetatu.pl Kiedyś wpadłem na tą stronę, sceptycznie ale spróbowałem. Po tym jak po kilku rozgrywkach w ciągu miesiąca zarobiłem prawie 800 euro (784 dokładnie), gram dwa, trzy dni i tylko z tego żyję :) Za to ogromnie dziękuję Panu Marcinowi, wysłałem buteleczkę Jasia Wędrowniczka po uprzedniej korespondencji z nim. Ja polecam - a na ankiety mam w czterech literach :)

Gość gość dociekliwy
czarnego czy czerwonego Misku?

Gość erer66
Ciekawy projekt MLM, ale bez ryzyka straty jest na stronie www.marek-nowacki.pl . Wszystko jest tutaj krok po kroku opisane w przejrzysty sposób. Nawet pani Krystyna, która ma już ponad 70 lat załapała o co tutaj chodzi i zarabia.

Gość gość
Haha, parę lat temu takie bzdury mocno na mnie działały i myślałam, że mogę na tym zarobić :O I klikałam w reklamy, zarobiłam może 20 gr, nic innego nie zarobiło jakoś :P piszcie dalej te swoje genialne sposoby