Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co loto

Ja juz sama nie wiem ...

Polecane posty

Gość o co loto
kurde ja juz glupia jestem.. Obiecywalismy sobie szczerosc i uczciwosc... Kurde...;/ Myslalam ze nie potrafie mu do konca zaufac przez moj poprzedni nieudany zwiazek ..;/ a chyba nie tutaj tkwi problem..

Gość o co loto
podnosze

Gość robinia12345
hej, faktycznie troche to dziwne, bo wychodzi ze odkąd zerwał kontakt z przyjaciółką, jest smutny... może ona nie chciała z nim być? wiesz? nie rób na razie nic. Po prostu wspieraj go i poczekaj jeszcze może z tydzien, może się wsyztsko ułoży...w końcu mówił, że masz miesiączkę, dlatego nie idziecie do łóżka, może wcale nie cbodzi o tę laskę:) Nie wiem, faktycznie to co wszyscy tu piszą pasuje, ale jeśli jest z Toba, to Ciebie kocha.

Gość ale kobieto wymyśliłaś z
tym brzydzeniem lepiej puknąć się w głowę niż mówić coś takiego

Gość o co loto
w nerwach spytalam sie czy sie mnie brzydzi .. moze nie powinnam, ale wydaje mi sie,ze powinien co na to odpowiedziec.Kladlam sie spac po 5 to z usmiechem spytal sie:a Pani co tu robi?co Pani by tu chciala?..Odwrocil sie dupa i poszedl spac,zreszta ja zrobilam to samo..Ale zanim wstalam .. lezal tak aby w ogole mnie nie dotykac,przypadkowo dotknal moja stopa swoja to zaraz ja odsunal?Trendowata jestem? Wiem,ze jak sie obudzilam to nie spał..lezal i myslal.Ja wstałam,a On nadal gnije..Nie spi, bo slysze po oddechu..

Gość o co loto
rozmawialam z nim dzisiaj i znowu wychodzi na to ze to ja sie czepiam!!Ciagle to ja jestem ta zła...;/ Poszedł sobie gdzies...;/ a ja siedze sama w domu..;/