Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zalamany

brak orgazmu u dziewczyny - blokada psychiczna?

Polecane posty

Gość jestem zalamany

Witam, mam taki problem - moja dziewczyna nie osiaga orgazmu podczas jakiegokolwiek rodzaju seksu. Ani ze mna, ani ze swoimi poprzednimi partnerami. Za to kiedy sama sie masturbuje to osiaga go bez problemu. Wczoraj zrobilismy wiec maly eksperyment - zaproponowalem, zeby zmasturbowala sie przy mnie. Wyszla z tego totalna klapa - powiedziala ze 'nie byla nawet blisko blisko' ... Do tej pory myslalem ze ja cos zle robie (nie moge sobie zarzucic zbyt duzo, probowalem wielu rzeczy), ale wczoraj przekonalem sie, ze problem moze byc gdzie indziej. Czy da sie cos z tym zrobic? Ja jestem zalamany, a ona tym bardziej...

Niech ci pokaże w jaki sposób się masturbuje. Masturbuj ją regularnie, ale ona sama niech się nie masturbuje. Z czasem jej napięcie seksualne będzie rosło i za którymś z kolei razem powinna z tobą dojść. W ciągu miesiąca napewno.

Gość anusia24
ja proponuje żebyście się normalnie kochali i zaproponuj jej, że jak będzie czuła większe podniecneie to niech sobie trochę pomoze, orgazm napewno będzie i będziecie oboje usatysfakcjonowali, nie każga kobieta ma orgazm pochwowy....niestety

Gość mysliciel999
Potrzebuje większego ufania do ciebie po prostu jeszcze sięz tobą nie "oswoiła" niektóre kobiety tak mają że zanim zaczną coś z facetem przeżywać to to trwa i trwa ................ Ale jak już pękną to jest super