Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uciuana

Jak rozkręcić okropnie nieśmiałego faceta?

Polecane posty

Gość uciuana

Chodzi mi o sposób flirtu,zeby nie odebrał to jako natarczywość. Zaznaczam,że wiem,ze mu się podobam.

Gość 21typ
musisz peirwsza do neigo sie przytulic wziac za reke za 3-4 razem odwdzieczy sie

Gość neew22
jesli jest niesmialy pokaż mu ze też Ci zależy jak wiesz ze mu sie podobasz najgorsze sa poczatki dla takiego niesmiałego

Gość new22
dokladnie pierwsza wezmiesz np za reke to sie odwdzieczy tak i tez z pocałunkiem

Gość new22
jak podepniesz pod redtube to moze mu sie pogorszyć (przeciez jest niesmiły) to wogóle sie zamknie w sobie

Gość new22
flircik najlepszy smsy itp czułe słówka faceci to lubią ;)

jeżeli to jest naparwdę okropnie niesmiały facet, a nie takie kafeteriuszkowe gadania na pewnego siebie typa który wstydzi się lekko ich jako chodzącego ideału, to raczej sie nie da albo będzie bardzo ciężko a później wcale nie lepiej bo wyjśca/poznanie ze znajomymi/inne okazje... same problemy

Gość taka jedna .......
tez mam niesmialego faceta :) pocalowalam go pierwsza i byl mi za to wdzieczny :)

Gość uciuana
No wlasnie nie chcę się narzucać.On mnie czasami chwyci za rękę,ale smsy,jakie piszemy,to takie suche.

Gość new22
ale facet moze jest niesmialy na poczatku a jak bedzie juz w zwiazku to sie otworzy a wogole zakochani fececi mogą wszystko wiec spróbować musisz!!!

Gość new22
to zacznij ty pierwsza nawet przez smsy miłe słowka na poczatek, metoda małych kroczków podziała

Gość uciuana
Tak,metoda małych kroczków. Tylko mnie jakoś odpycha ta jego zbtnia nieśmiałość. On mówił,ze to wynika z tego,ze jestem bardzo atrakcyjna i nie chce się otwierać,bo moze się rozczarowac,jak ktoś inny mnie zdobędzie,a nie on.

Gość uciuana
BnB- tak,on naprawdę jest cholernie niesmily. Cholernie. Taka jedna- też o tym myślałam,ale jakoś nie mogę się przemóc. Wdzięczny był? Tzn odwdzieczyul sie tym samym? :P

Gość new22
to z tego wynika ze facet ma słabą nisko samoocene i muszisz Go jakoś podbudować w tym ze jest więcej wart bo On sobie wbija ze niezasługuje na Ciebie i takie tam inne trzaski

Gość uciuana
New-podbudować? Rany,jak bym chciała,żeby on czasem był poprostu niegrzeczny :(

"On mnie czasami chwyci za rękę,ale smsy,jakie piszemy,to takie suche." ja bym tego chwytania za ręce nie nazwał "cholerną niesmiałością" 🖐️, i smsy pisze, i to pewnei regularnie i z własnej ionicjatywy czyli widać kafeteriankowa paranoja :P "On mówił,ze to wynika z tego,ze jestem bardzo atrakcyjna i nie chce się otwierać,bo moze się rozczarowac,jak ktoś inny mnie zdobędzie,a nie on." i jeszcze to jak by był tak "okropnie nieśmiały" to by siędo tego za chiny nei przyznał osobie z reala :P

Gość new22
podbudować ze jest ładny i takie tam ze Tobie sie podoba dowartosciowanie faceta a jak zobaczy ze Ty do niego podbijasz to zrobi mu sie głupio i przejmi inicjatywe ;)

Gość uciuana
BnB-nie masz racji. Znamy się już dluzszy okres czasu,nigdy na stopie wiecej niż "znajomych". Wlasciwie to wyszło od kolegi mojego byłego. Wspólne towarzystwo. I wstydzil mi się przyznać,ze jest niesmilay ioz robila to,jak gadalismy na gg. Jego "regularne smsy" oscylują wokol "co slychac? , "jak mija wieczór" :)

Gość new22
zacznij pisać troche bardziej czułe smsy np ze snił Ci sie coś w tym stylu

Gość new22
w tym cały jest ambaras zeby dwoje chciało naraz i tez musisz pokazac ze Ci zalezy

Gość uciuana
Jak czasem napisze do niego tak odważniej on albo milknie albo pisze znowu grzecznie o czymś innym :/

Gość new22
pisz tak do skutku az On przyzwyczai sie do tego

Gość new22
jak jest niesmialy to potrzebuje czasu ale musisz mu okazywac to na kazdym kroku i zacznie działać znam to z autopsji ;)

Gość uciuana
New-z autopsji? Wobec tego jesteś dziewczyną czy facetem?

Gość new22
u mnie to było ze sie szybko przełamałem i obyło sie bez jej całowania przytulania itd

Gość new22
niestety facet

Gość new22
tylko u mnie problem jest dalej bo jak moja wybranka twierdzi ze to facet musi zdobywac a ja jakoś sie niemoge przełamac i niewidze jej jakiego zaangazowania :(