Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladybbbbb

Czy buty mogą zdradzić to kim jesteśmy????

Polecane posty

Gość ladybbbbb

Mialam ostatnio taką rozmowę z moim przyjacielem, który powiedział mi że wielu facetów oprócz tego że najważniejsza jest dla nich aparycja i kształty kobiety to także ma dla nich znaczenie jak się kobieta ubiera i jakie buty nosi. Faktycznie po kilku dniach od rozmowy założyłam na impreze moje buty które napewno zwracają na siebie uwage http://www.schaffashoes.pl/produkt2229,3,Fornarina.html i wielu facetów zaczynało rozmowę od tego jakie mam fajne buty. Czy jakbym miała kiepskie obuwie to nie byłabym tak atrakcyjna ??? ach ci faceci.

Gość kobieco
Zdradzają.Zawsze patrzę na buty,facet moze nie byc wystrzałowo ubrany,ale obuwie swiadczy o nim

Gość
Ty jestes glupia jak but :o

Gość Sieznam
I jak się w takich plastikowych butach chodzi? Może i buty będą wyglądaly ładnie, ale odparzone od nich stopy będą odrzucały.

Gość super buty
:D bardzo mi sie podobają

Gość ladybbbbb
buty sa bardzo wygodne, i nigdy nie maiłam odcisków zresztą trzeba nie umieć chodzić w butach żeby mieć odciski.

Gość Delija00
Ładne te buty, ale nie szkoda Ci na nie 400 zł???

Gość wielka głowa
Czy to dyskusja o TYCH butach, reklama TYCH butów czy rozmowa o "mowie butow"? ja też chetnie patrzę na buty, próbuję po nich zgadnąć, co to za osoba i raczej sie nie rozczarowuję. Patrzę, czy buty sa miekkie, wygodne, czy maja dobrą przyczepnosć, a moze są fircykowatymi butkami jak dla baletmistrza. Najczęściej przypadają mi do gustu faceci w butach zamszowych :)