Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość dla mnie czolg
jak dla mnie czolg, mialam tego typu przy pierwszym dziecku i masakra duzy wielki nie gramotny no i gdzies sie takim toczyc-JAK DLA MNIE ale np moja mama była nim zachwycona, dlatego wlasnie ze byl taki duzy i stabilny i kola nie "krecily" sie jak szalone ( jak to porownala do nowej spacerowki która kupilismy) a tak naprawde idz do sklepu i podotykaj,poogladaj i pojezdzij troche a potem na allegro kup taki jak ci sie spodoba :)

Gość te wozki są
strasznie cięzkie jezeli będzesz musiała dzwigac go na któres piętro to szczerze odradzam! jedyny plus to koło tehp wozka nic więcej! za to ten który tu ktos pokazał jest fajny,zgrabny i na pewno lżejszy :)

Gość te wozki są
16,5 albo 19,5 kg plus dziecko to masakra ja bym w zycu nie wniosła go nawet na pierwsze piętro

Gość kachakrako31
no drogi 3 tys:O

Gość ten bugabo to dopiero
masakra!!

Gość ten juz lepszy
ale auorka chyba nie szuka tak drogiego wozka?

Gość kachakrako31
nie jest zły tylko ta cena.

niestety nie moge sobie pozwolic na wozek za 3 tys zalezy mi na duzych kolach, i zeby mozna bylo zmieniac "polozenie" raczki tylem i tak zeby widziec dziecko mieszkam na parterze wiec waga to nie taki problem

Gość o ten nad jest
bardzo ladny z wygladu,jak dokupisz sobie fotelik to nic dodac nic ujac i nie kosztuje az tak slono:)i najwazniejsze ,ze ma atest.

Gość o ten nad jest
chodzilo mi do tysiaca a nie za trzy!!!!

Gość autorko jezeli kupisz ten woz
gwarantuje,ze za kilka miesięcy zapragniesz lekkiej spacerówki :)

Gość ja miałam
taki cięzki wózek i byłam zadowolona :) bo czy śnieg,czy nierówna droga to ją śmiało pokonywałam, a śmiać mi się chciało,jak patrzyłam na te mamy,które męczyły się wózkiem lekkim na małych kółeczkach, oczywiście później jak córka miała ponad roczek to kupiłam jej typową spacerówkę,

Gość moze ten
potem se dokupisz zainwestujesz w dobra spacerowke i juz, lepsze to niz 3w1 sama tak zrobie

Gość moze ten
i wlasnie jak wyzej Pani radzi na zime to raczej wielki rowne cztery kola i pompowane

Gość kup teraz najlepiej
dobry,masywny wózek na dużych kołach,bo w takim wózku maleńkie dziecko nie odczuwa uderzeń,przede wszystkim cały czas śpi w takim wózeczku na spacerach...a później jak będzie miało te ponad pół roku to kupisz jakąś fajną lekką spaceróweczkę (koniecznie z regulowanym oparciem) :) (ja tak zrobiłam) :)

Gość Nie dasz rady go pachać bo
polskie wózki głęboko-spacerowe mają tę przywarę, że nadają się na spacery w wersji głębokiej (z dzieckiem skierowanym twarzą do ciebie), a jak przełożysz rączkę i zrobisz spacerówkę, to go pod żaden krawężnik nie podbijesz - tak fatalnie są wyważone. Do tego ciężkie jak diabli. Wywalisz po 6 miesiącach i kupisz lekką parasolkę. Nie wierzysz? - Ok, kup, a potem zajrzyj tu z powrotem i zdaj nam relację jak było. :P

Gość Jak masz zamiar kupować
wózek na wielkich kołach i tak ciężki jak ten tutaj, to zamiast wywalać kasę na głęboko-spacerowe,to kup zwykłą gondolę na stelażu (bez siedziska spacerówki), nawet używaną, a po pół roku kup sobie nową lekką i zwrotną spacerówkę bez żadnej gondoli ani wkładek niemowlęcych.