Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalaaa

czy znacie jakieś fajne pomysły na ubarwnienie ślubu i wesela??

Polecane posty

Gość orgia seksualna
na bank nikt takiego wesela nie miał i będzie dużo wspomnień.

Gość Margo1
Tak nie przesadzac zeby wszystko działo się spontanicznie jeśli będziesz chciała zeby wszystko było az za to niestety efekt będzie zupełnie inny uwierz mi byłam na takim weselu i nie bawiłam się dobrze

Gość kalaaa
chodzi mi o to że planuje slub i chciałabym wykrzystac jakieś fajne motywy tzn np gołebie odrzutowiec rysujący po niebie lot balonem:) jak wyglądało wasze wesele i ślub drogie koleżanki?? miałyście jakieś fajne pomysły którymi warto jest się podzielić??

Gość odrzutowiec lot balonem
to może jeszcze wznowienie ekspedycji na księżyc Apollo 2009

Gość kalaaa
oj to nie będzie żaden cyrk chodzi mi o to żeby nasz śłub nie wygłądał tak jak wszystkich czyli wychodzimy z kościoła sypią gorszami i skladamy życznie pakujemy się w samochód i jedziemy na sale

Gość kalaaa
myśłałam ze wy planując slub miałyscie jakieś fantazje aby wasz nie wyglądał tak jak wszystkich

Gość To ma być ślub czy cyrk
Może zaproście blaznów albo orkiestre z chmielnej

Gość Margo1
ie taki jak wszystkie bo to Twoj ślub a na swoim ślubie człowiek bawi sie zupełnie inaczej zreszta Ty bedzioesz na nim najważniejszą osoba zrobisz jak zechcesz ale kombinowanie to naprawde nie najlepszy pomysl!!!

Gość kalaaa
ale czy to że po wyjściu z kościóla chcemy pusic gołąbki to jakieś kombinowanie?? chciałam się was zapytać jak to byół u was na nie sluchać krytyki że z własnego wesela robie cyrk dla mnie to jest dzień szczególny i nie chce aby był taki jak każde inne wesele

A jeśli taki głąbek świeżo wypuszczony z klatki puści na Was coś nieprzyjemnego?Jest przecież takie niebezpieczeństwo jak się bidny zestresuje! Z atrakcjami na ślubie nie ma co przesadzać,bo można przekombinować.

Gość ubierz się w garnitur a pan
młody niech ubierze suknie,to będziesz miała inaczej niż wszyscy

Gość kalaaa
liczyłam na jakies fajne pomysły a tu jakieś dowcipy tylko w waszej strony widze ze chyba za bardzo przezywam ten swoj slub i jest lepiej odbębnić go tak jak ma każdy i pożniej nie pamiętac co było na swoim slubie a co u koleżanki

Gość Margo1
tak ci się tylko wydaje ale uwierz mi ja brałam ślub we wrześniu io naprawde bedzie tyle emocji ze połowy wesela nie będziesz pamiętała myślę że niejedna mężatka się ze mną zgodzi!!!!

Gość kalaaa
bo widzicie dla nas to jest cos bardzo waznego margo powiedz mi jedno i nie zrobiliscie nic zeby wszyscy zapamietali wasze wesele na dlugi czas? to byla zwykla tradycyjna uroczystosc? mysmy np zaplanowali 4 białe konie i karete i te golabki no mam nadzieje ze ze stresu nie narobia na nas:)

Gość Margo1
oczywiście byly na naszym slubie atrakcje moj maz jadac po mnie wpadl z naszymi swiadkami do rowu nikomu nic sie nie stalo a na reszte atrakcji juz nie mielismy ochoty zobaczysz ze w tym dmiu bedziesz najszczesliwsza na swiecie i to nie ludzie maja zapamietac ten dzien ale wy i o to w tym najbardziej chodzi

Gość kalaaa
no wiesz my nie planujemy zadnych atrakcji typu kto nas wyciagnie z rowu:) ale np mlodsza druzba obrączki na poduszce kareta białe konie itp

Gość Margo1
rób jak chcesz dla mnie to była tak ważna uroczystośc że nie potrzebowałam jakiejs specjalnej oprawy a jak przedobrzysz to efetk wyjdzie zupełnie inny ale rób jak uważasz!!!!!!! a moje wesele nie było normalne bo było moje i to był najpiekniejszy dzień w naszym życiu a inni ludzie wogole mnie nie obchodza !!!!!

Gość ja na swoim weselu
mialam wielki balon ktory wystrzelil podczas pierwszego tanca dziesiatkami malych balonow - efekt super i goscie zachwyceni. Chcialam rowniez czekoladowa fontanne ale ponoc jest strasznie duzo balaganu od niej, czekolada jest wszedzie bo goscie chlapia. Podoba mi sie pomysl pokazu fajerwerkow o polnocy. Nam niestety budzet nie pozwolil. Golabki chyba nie sa dobrym pomyslem bo rzeczywiscie ktorys moze Was pobrudzic :) z takimi efektami nie warto przesadzac bo nie starczy czasu na zabawe a goscie naprewno docenia dobre jedzenie, alkohol i muzyke. To jest wg mnie najwazniejsze.

Gość ja na swoim weselu
Jeszcze mielismy podziekowania dla gosci w postaci ozdobnych woreczkow z roza z migdalami w srodku. Gosciom rowniez sie podobalo.

Gość kalaaa
no i wlasnie o takie rady mi chodzilo a nie jakies krytykowanie jestescie juz po wiec chaialm sie zapytac co mozna a czego nie warto jest stosowac moze i macie racje naq temat tych golabkow:) ale te fajerwerki o polnocy bardzo fajna sprawa i ten bolon tak ze tylko zeby obsludze nie zebralo sie na zarty i zamiast pustych baolonow z powietrzem nie zawiesieli balonow z woda i mąką to bylby dopiero efekt specjalny:):)

Gość ja na swoim weselu
Zalezy gdzie wyprawiasz to wesele ale taki balon sie kupuje w sklepie z rzeczami slubnymi ( przynajmniej u mnie w miescie). Wiec masz pewnosc ze wody nikt tam nie naleje :D Fajne sa tez banki mydlane puszczane tez np podczas pierwszego tanca lub jak bedziecie wychodzic z kosciola. Jesli bedzie slonce to ladny efekt bedzie. Chociaz z drugiej strony moga Was po prostu pomoczyc albo bedzie slisko w pomieszczeniu. My tez mieslismy ksiege gosci. Wszyscy sie tam wpisali z zyczeniami. Mila pamiatka teraz jest. Na allegro jest ogromny wybor.

Gość kalaaa
robimy w chacie chlopskiej miejsce stylizowane na starodawne zycie czyli owce itp jak na wsi wiec ztemu konie i kareta tak mysle nad tymi fajerwerkami

Gość ja na swoim weselu
a taki stol wiejski bedziecie mieli?? my tez mielismy stol z wiejskimi kielbasami, ogorkami kiszonymi, smalcem, bimbrem domowej roboty :) rowniez sie podobalo. Fajerwerki fajna sprawa ale koszt od ok.1500 zl wzwyz. Zalezy od firmy.

Gość kalaaa
stól wiejski to podstawa i wyroby:):) noo widze wlasnie ze dosc to jest kosztwne ale jakos ta bedzie

Gość ja na swoim weselu
taki stol wiejski super sprawa :) no niestety wesele sporo kosztuje :) ale wkoncu to raz w zyciu taki dzien.

Gość kalaaa
tak ale u babci jest prosiaczek wiec to nie bedzi tyle kosztowalo