Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdasdsdfs

Czy jest możliwe studiowanie 2 kierunków na 2 uczelniach w tym samym mieście??

Polecane posty

Gość asdasdsdfs

Chciałabym studiować chemię na UMCS dziennie i dodatkowo od drugiego roku zacząć dziennie dietetyk. Jest to jakoś możliwe, czy da się to jakoś pogodzić??????????????

Gość a niby czemu nie
ja studiuje filologię polską na uniwerku i dodatkowo drugi kierunek na polibudzie, dziennie i jakoś żyję,

Gość gryczka
Oczywiście. Znam osobę, która studiuje jednocześnie 3 kierunki:-)

Gość a niby czemu nie
poza tym jeśli na jednym kierunku jesteś już dalej niż na pierwszym roku, to zazwyczaj możesz w miarę elastycznie układać sobie plan - nawet często indywidualnego toku nie trzeba, w każdym razie ja nie potrzebowałam poradzisz sobie, pozdro :P

Gość salnoooo
Rzadkos ie zdarza aby ktos kto studiuje wiecej niz 1 kierunek miał dobre oceny i wiadomosci pozostawały w głowie. I dlatego póxniej w rożnych instytucjach siedza tacy niedouczeni,nikompetetni pracownicy.

Gość salnoooo
a niby czemu nie--oczywsicie,mzoan sobie poradzic,tylko z jakimi ocenami konczy sie kazdy rok.

Gość a niby czemu nie
to z jakimi ocenami się kończy, zależy indywidualnie od człowieka, znałam takich co studiowali jeden kierunek zaocznie i nie kończyli w ogóle ;)

Gość salnoooo
a niby czemu nie--no pewnie,ze oceny to indiwiudulna sprawa,ale moge sie załozyc,z enie masz dobrych ocen.Po prostu zaliczasz oby zaliczyc.Przeceiz ogolnei nikt potem nie patrzy w indeks jakei maiło sie ovceny,nawet nikt nie spoglada na to na jaka ocene magisterke sie obroniło.Potem mamy niedouczonych magistrow,inzynierow nawet doktorow.

Gość a niby czemu nie
nie wiem na jakiej uczelni i w jakim mieście spotkałeś/spotkałaś tych niedouczonych doktorów ;) widać ja miałam więcej szczęścia, może kwestia jakości uczelni a dwa dyplomy, żeby tylko zaliczyć, niespecjalne są mi potrzebne - po filologii polskiej nikt mi się nie rzuci pod nogi, żeby dać świetną pracę, jeśli by mnie studia nie fascynowały dałabym sobie spokój jeśli chcesz być złośliwy/a, to mam dla Ciebie dobrą wiadomość - zawaliłam dziś kolokwium, właśnie próbuję się odstresować na kafe :D ale tak ogólnie, oceny mam dobre, są jeszcze ludzie, którzy nie studiują dla dyplomu-całkiem sporo takich ludzi, życzę Ci w tej kwestii więcej miłych doświadczeń pozdrawiam :)