Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innnnnnnna

ZAJEBISTY WIECZOR....

Polecane posty

Gość innnnnnnna

siedze sama w domu;/ w piatek;/

Gość dzidzetta
tez siedze w domu i slucham muzyki i jest fajnie:))

Gość margereticzkaaa2111
A ja juz nigdy wieczorami nie bede samaOd tygodnia mieszka ze mna moje kochanie.Teraz czekamy az nam pizze przywioza a ja z glodu zrobilam sobie kanapke z serem zoltym.POzdrawiam wszystkich szczesliwych i zakochanych.

Też masz problem- ja codziennie spędzam tak wieczór, świątek, piątek i niedziela. Chcesz się targować ?:P Pozdrawiam

Gość sancta madre
ja mam zapalenie oskrzeli, tez mnie cholera bierze A do laski wyzej: a wez sie udlaw ta pizza. Wchodzisz na topic ludzi mocno sfrustrowanych i co? lans, bauns, zero empatii, zero zrozumienia, zero wyczucia.

Gość dzidzetta
A moje jedne kochanie oglada film a drugie kochanie jest w brzuszku i sobie urzadzilo impreze:)) tez pozdrawiam

Gość innnnnnnna
ja tez kiedys spedzalam wieczory ze swoim chlopakiem, ale juz go nie mam nienawidze siedziec sama w domu, fakt mam malo znajomych i dzis nikt nie ma dla mnie czasu nie wiem co mam ze soba zrobic samotnosc zabija

Gość polipka
posluchaj muzyki, obejrzyj film, moze zadzwon do kogos i wyjdzcie gdzies razem..

Gość sancta madre
dzidzetta, czytaj ze zrozumieniem. Nie siedzisz sama, spedzasz wieczor w dwoch osobach i to jeszcze z ojcem dziecka. Nie kwalifikujesz sie do tej rozmowy.

Gość innnnnnna
nawet nie mam do kogo buzi otworzyc;/ no po prostu sama sie doluje chyba zadzwonie do mamy...

Ja nie siedze sama, ale wszyscy juz śpia, a ja przynajmniej moge napawać sie ciszą i spokojem :) chwilo trwaj....

Gość polipka
Chyba dobrze, ze czasem wypowie sie tu ktos kto ma udane zycie. inaczej pomyslec iz jestesmy jakims sfrustrowanym spoleczenstwem.

Gość sancta madre
Innnnna, bywa i tak. Wlacz sobie telewizor albo poczytaj. Takie wieczory trzeba przyjac na klate. ;)

Gość innnnnnnna
mialam dzis zaplanowane wyjscie, ale impreza skonczyla sie przed czasem moja jedna przyjaciolka ma juz meza i spedza z nim wieczor druga wyjechala za granice do pracy trzecia jest na kursie w warszawie jeden kolega pracuje a reszta tez jest tam gdzies.... czemu cholera ja mam tak malo kolezanek?;/

Gość innnna
tak, zaraz pocwicze sobie, zapale paierosa, wykapie sie, wlacze film i zasne ale kurde mloda jestem i w piatki powinnam balowac a nie w domu;/

Gość sancta madre
Ktos, kto ma udane zycie, nie musi sie z tym obnosic wsrod osob z gorszym nastrojem, bo to bestialstwo... albo proba dowartosciowania sie za wszelka cene - ergo: taka laska albo sama ma zrabany nastroj i udaje, ze ma lepszy, niz ma, zebysmy jej zazdroscili i mogla sobie polepszyc humor pognebiajac przy tym nas, albo jest zwyczajnie glupia.

Gość polipka
czasem warto jest wniesc pozytywnego nastroju...niestety prawda ze nasze spoleczenstwo nie lubi szczesliwych ludzi.

Gość margereticzkaaa2111
Pyszna pizza.MEXICANA = moja ulubiona.A zaraz ide sie wykapac , skakuje w seksowny ciuszek( w sumie i tak go zaraz zdejme) i bedziemy sie kochac.OJ bedzie goraco.Pozdrawiam was.

Gość sancta madre
Innnna, nie obraz sie, ale: wez nie pierdol. ;) To, ze mlodzi ludzie powinni za wszelka cene balowac w piatki na miescie, to stereotyp. Idz do wanny, wykorzystaj czas dla siebie, pobalujesz kiedy indziej. Ide po antybiotyk. Siedze w domu od 10 dni -rano i wieczorami ;) i co? mam sie pociac? co ja ci poradze, ze milosc mego zycia akurat tez chora, najlepszy przyjaciel chory - i wszyscy sie kisimy po domach, nie odwiedzjac sie nawzajem? ;) bywa i tak. Idz do wanny i ciesz sie, ze przynajmniej jutro sobie na dwor pojdziesz, ja sie juz czuje w domu, jak w klatce.

Gość sancta madre
no, no, margeritka, a jak juz skonczysz fantazjowanie, to sie przykryj kolderka, ucałuj misia, powiedz papa do rodzicow i spij do samego rana. milych snow.

Gość innnnnnnna
sancta dzieki:) dzis jest do bani, jutro bedzie lepiej:) zycie...

Gość margereticzkaaa2111
pomarzyc sobie nie mozna.Nie mam faceta a ni zadnych znajomych.Nikt mnie nie lubi bo mam zjebany charakter.

Gość xxxxxxx22
ale zawistne jestescie... ja też sobie siedzę z moim Kochanie co nie przeszkadza mi zerknąc na kafeterie na takie smieszne tematy:D Po prostu :D

ja tez siedze w domu bo moj ukochany mnie olal i nie przyjechal... jak co wieczor - samotny wieczor z tv lub kompem :P i herbacia!